İzmir’in Buca ilçesinde faaliyet gösteren İzmir Şehir Koleji’nin ücret, sınav, adres ve sahibi hakkındaki sorulara yanıt aranıyor. İzmir Şehir Koleji fiyatları 2021, bursluluk sınavı, İzmir Şehir Koleji nerede ve kimin? Sorularının cevapları araştırılıyor. Eğitim kurumu, Türkiye’nin aydınlık geleceğine katkı sunmak için kurulan ve bu doğrultuda fahri sorumluluk hisseden bir grup eğitimci ve girişimci tarafından 2015 yılında kuruldu. Çatısı altında anaokulu, ilkokul ve ortaokul seviyelerinde faaliyet gösteriyor.

İzmir Şehir Koleji, 21. Yüzyılda donanımlı bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor. Eğitim kurumu, kaliteli ve vizyoner eğitim anlayışı ile eğitim hizmeti vermeyi sürdürüyor. Yarınlara değer katmak için, çağın gereği olarak eğitimdeki alışkanlıkları ve standartları değiştirerek kaliteli eğitim içeriğine ağırlık veriyorlar. Kurum, ahlaklı, mutlu, başarılı, sorumluluk sahibi, kendine güvenen, çözüm odaklı, girişken, donanımlı, yurtsever, üretken, dinamik bir nesil yetiştirmek ve geleceğe yön veren bir eğitim kurumu olmak için vizyonunu koruyor.

İzmir Şehir Koleji kayıt süreci, eğitim yılının ikinci döneminde başlıyor. Kurumda eğitim gören öğrencilerin kayıt önceliği var. Kayıt yenileme işlemi sona erdikten sonra yeni kayıt dönemi ilan ediliyor. Anaokulu kayıtları 36 aydan başlıyor. Rehberlik ve veli görüşmesinin ardından kabul işlemi tamamlanıyor. İlkokul kayıtları 1. Sınıf öğrencileri için rehberlik görüşmesi ve Okul Olgunluk Testi sonucunda yapılıyor. Ortaokul kayıtları ise tamamen sınav sonucuna göre yapılıyor. Okul yönetimi tarafından belirlenen baraj seviyesini geçemeyen öğrencinin kaydı kabul edilmiyor.

İzmir Şehir Koleji kimin, sahibi kim?

İzmir Şehir Koleji’nin sahibi İzmir Şehir Eğitim Hizmetleri Danışmanlık Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ’dir. Eğitim kurumu, girişimciler ve eğitimciler tarafından kurulmuştur. İzmir Şehir Koleji’nin okul müdürü Aydın Aksu’dur. İdari İşler Müdürü Abdullah Özdanış, Anaokulu Müdürü Şengül Gezer Kır, Ortaokul Müdür Yardımcısı Ensar Çelenay, İlkokul Müdür Yardımcısı Zekeriya Karaca’dır.

İzmir Şehir Koleji fiyatları 2021 nedir?

  • İzmir Şehir Koleji Anaokulu fiyatları 2021: toplam 20 bin 760 TL (eğitim ve yemek)
  • İzmir Şehir Koleji İlkokul fiyatları 2021: toplam 27 bin 120 TL (eğitim ve yemek)
  • İzmir Şehir Koleji Ortaokul fiyatları 2021: toplam 31 bin 200 TL (eğitim ve yemek)

Okul ücretleri, eğitim ve yemek ücreti ayrı olarak her eğitim yılının ikinci döneminin başında ilan ediliyor. Ocak, Şubat ve Mart ayları erken kayıt dönemi olarak belirleniyor ve avantajlı fiyat uygulaması oluyor. İndirim oranları ve süreleri ise her yıl değişiklik gösteriyor. Zam oranları, Milli Eğitim Bakanlığının yönetmeliğine göre belirleniyor. Eğitimde ve yemekte yüzde 1 KDV dahil fiyatları uygulanıyor. Servis ücreti ise fiyatlarına dahil edilmiyor.

izmir şehir koleji erken kayıt 2021

İzmir Şehir Koleji bursluluk sınavı 2021

İzmir Şehir Koleji bursluluk sınavı Mart ayının son günlerinde 4-5-6 ve 7. Sınıflar düzeyinde yüz yüze olarak yapıldı. Her sınıfta 6 öğrenci bulunacak şekilde ve tedbirlere uyularak gerçekleştirildi. Sınavda 1. Dönem müfredatından sorular yer aldı.

İzmir Şehir Koleji nerede, iletişim ve adres bilgileri

  • İzmir Şehir Koleji Kampüs adres: Adatepe Mahallesi, Erdem Caddesi No:76/A Buca - İzmir
  • Kampüs Telefon: 0232 442 75 75
  • İzmir Şehir Koleji Anaokulu adres: Vali Rahmi Bey Mahallesi, 127 Sokak No:3 Buca - İzmir
  • Anaokulu Telefon: 0232 442 75 70

son dakika izmir haberleri