Son dakika! İzmir Çeşme'de deprem... İzmir'in Çeşme ilçesinde saat 22.44'te deprem meydana geldi. Deprem, Çeşme ve Alaçatı'da hissedilirken Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)'dan açıklama geldi. Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada depremin 3,3 büyüklüğünde ve yerin 17 kilometre altında meydana geldiği kaydedildi.  Afet ve  Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ise depremin derinliğini 10 kilometre ve büyüklüğünü ise 3,2 olarak açıkladı. Deprem, Çeşme ve Alaçatı'da tedirginliğe sebep olurken bölgede herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı.

İzmir'de son dakika depremi! Çeşme ve Alaçatı sallandı

SAAT 18.56'DA DA SALLANMIŞTI

Depremden yaklaşık 4 saat önce Karaburun açıklarında deprem meydana gelmişti. Meydana gelen deprem, yerin 7 kilometre altında ve 2,2 büyüklüğünde ölçülmüştü.

30 AĞUSTOS'TA DEPREM OLDU

İzmir'in birçok bölgesinden hissedilen son deprem, 30 Ağustos tarihinde meydana gelmişti. Ege Denizi'nde 4,4 büyüklüğündeki deprem, Kuşadası, Söke, Didim ve Bodrum'dan da hissedilmişti. Depremin yerin 12 kilometre altında meydana geldiği ve herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadığı ifade edilmişti.