Son Dakika İzmir Haberleri… İzmir su kesintisi 12 Haziran 2020 Cuma son dakika ayrıntıları İZSU tarafından açıklandı. İzmir’de sular ne zaman gelecek? Sorusu yanıt buldu. İzmir Bornova su kesintisi ve Kemalpaşa su kesintisi branşman ve elektrik arızası nedeniyle olacak. İzmir Kemalpaşa’da ve Bornova’da sular ne zaman gelecek? Sorusunun yanıtı bulundu. İZSU Genel Müdürlüğü’nün paylaştığı bilgiye göre kesintiler öğlene kadar bitecek ve su akışı 2 ilçede normale dönecek. Vana kapanması ve yüksek gerilim arızasından kaynaklı İzmir su kesintileri detayları haberimizde yer alıyor.

İZMİR BORNOVA SU KESİNTİSİ 12 HAZİRAN 2020 CUMA

İzmir Bornova su kesintisi 12 Haziran 2020 Cuma detayı İZSU tarafından paylaşıldı. Saat 08.45 ile 10.45 arasında yaklaşık 2 saat kesinti yaşanacak. 2. Sanayi Sitesi köprü yanında olan vananın kapandığı ve branşman arızası oluştuğu, Bornova Kazımdirik Mahallesi’nde bu yüzden su kesintisi yaşandığı duyuruldu.

İZMİR KEMALPAŞA SU KESİNTİSİ 12 HAZİRAN 2020 CUMA

İzmir Kemalpaşa su kesintisi 12 Haziran 2020 Cuma saat 09.30 ile 11.00 arasında olacak. İZSU’dan yapılan duyuruda, yüksek gerilim arızasından dolayı elektrik sorunu oluştuğu ve bu nedenle Kemalpaşa Akalan Mahallesi’nde suların kesileceği duyuruldu.