İzmir su kesintisi detayları belli oldu. İZSU tarafından yapılan duyuruda İzmir’in Aliağa, Bergama, Bornova, Çeşme, Kemalpaşa, Ödemiş ve Konak ilçelerinde su kesintileri yapılacağı ve 7 Nisan Salı İzmir su kesintisi detay bilgileri paylaşıldı. İzmir Aliağa su kesintisi ne zaman bitecek? İzmir Bornova su kesintisi hangi mahalleleri etkileyecek? Bergama ve Çeşme’de sular ne zaman gelecek? Kemalpaşa ve Ödemiş su kesintisi ile İzmir Konak su kesintisi ayrıntıları belli oldu. Ana boru arızası ve elektrik arızası gibi sebeplerden dolayı yaşanacak İzmir su kesintilerinin öğle saatlerinde olacağı ve uzun saatler sürmeyeceği İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZSU tarafından açıklandı.

İZMİR ALİAĞA SU KESİNTİSİ 7 NİSAN 2020 SALI

İzmir’in Aliağa ilçesinde 7 Nisan 2020 Salı günü öğle saatlerinde su kesintisi yaşanacak. Yaklaşık 3 saat sürecek su kesintisinin ana boru arızasından kaynaklandığı bilgisi paylaşıldı. Aliağa Gemici Sokak’ta bulunan ana boru arızası nedeniyle Aliağa ilçesi Karaköy Mahallesi’ne su verilemeyeceği kaydedildi.

İZMİR BERGAMA SU KESİNTİSİ 7 NİSAN 2020 SALI

İzmir’in Bergama ilçesinde su kesintisi yapılacak. Saat 11.45 ile 13.45 arasında yaşanacak Bergama su kesintisi 7 Nisan Salı günü olacak. Bergama’da ana boru arızası nedeniyle Bergama Ertuğrul Mahallesi’nde 2 saat sürecek bir kesintinin olacağı İZSU tarafından paylaşıldı.

İZMİR BORNOVA SU KESİNTİSİ 7 NİSAN 2020 SALI

İzmir’in Bornova ilçesinde yaşanacak su kesintisi 7 Nisan Salı günü saat 11.45 ile 12.45 arasında olacak. 1 saat sürecek kesintinin Bergama 1031 Sokak içinde oluşan branşman arızasından kaynaklı olduğu ve bu sebepten Bornova EVKA 4’de su kesintisi yaşanacağı duyuruldu.

ÇEŞME SU KESİNTİSİ SON DAKİKA BUGÜN 7 NİSAN SALI

İzmir Çeşme su kesintisi farklı mahallelerde etkili olacak. 7 Nisan Salı günü saat 09.40 ile 13.00 arasında Çeşme 3131 Sokak Beyaz Evler ve civarında ana boru arızasından dolayı su kesintisi yaşanacağı, bu sebepten Çeşme Boyalık'ta suların kesileceği bilgisi paylaşıldı. Saat 10.50 ile 14.00 arasında ise Çeşme 6474 Sokak ve civarında ana boru arızasından dolayı su kesintisi yapıldığı, bu sebepten Çeşme Şifne Mahallesi’nde suların kesileceği kaydedildi.

İZMİR KEMALPAŞA SU KESİNTİSİ 7 NİSAN SALI

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde planlı su kesintisi İZSU tarafından yapılacak. Saat 10.15 ile 12.20 arasında yaklaşık 2 saat Kemalpaşa Kemal Atatürk Mahallesi’ne su verilemeyecek. Kemalpaşa Bağyurdu’nda ana boru arızası nedeniyle 7 Nisan Salı günü Kemalpaşa’da su sorunu yaşanacak.

İZMİR KONAK SU KESİNTİSİ 7 NİSAN SALI

İzmir’in Konak ilçesinde 7 Nisan Salı günü saat 11.30 ile 12.30 arasında branşman arızasından dolayı su kesintisi yaşanacak. İZSU’dan yapılan açıklamada, Konak Selimiye Caddesi, No: 20 önünde arıza oluştuğu, bu sebeple Konak Anadolu, Saygı ve Zeybek Mahallelerinde su kesintileri olacağı kaydedildi.

MENDERES SU KESİNTİSİ BUGÜN 7 NİSAN SALI

İzmir Menderes su kesintisi bugün (7 Nisan Salı) saat 10.00 ile 13.00 arasında etkili olacak. İZSU, Menderes 4036 Sokak Sahil Bölgesi ve civarında ana boru arızası oluştuğunu, bu sebepten Menderes Ahmetbeyli Mahallesi’nde su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

İZMİR ÖDEMİŞ SU KESİNTİSİ BUGÜN 7 NİSAN SALI

İzmir Ödemiş su kesintisi 7 Nisan Salı günü saat 10.00 – 12.00 arasında Ödemiş Yeniceköy’de etkili olacak. Saat 12.00 ile 13.00 arasında ise Ödemiş’te su kesintisi arızası 1 saat sürecek. İZSU’dan yapılan duyuruya göre, Ödemiş Ertuğrul, Gereli, Yolüstü, Gerçekli, Kışla, Türkönü, Büyükavulcuk, Küçükavulcuk, Birgi, Kemer, Hacıhasan, Üçkonak, Kutlubeyler, Cevizalan ve Bucak Mahalleleri bu kesintiden etkilenecek.