İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı 2020 Agroexpo Fuarı İzmir’in Gaziemir ilçesinde bulunan Fuar İzmir’de başladı. Geçtiğimiz yıl 337 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda bu yıl ziyaretçi rekoru kırılması bekleniyor. İzmir Tarım Fuarı ziyaret saatleri ve Agroexpo’nun yapıldığı yeri merak eden vatandaşlar, İzmir Tarım Fuarı saat kaça kadar açık? İzmir Tarım Fuarı açılış ve kapanış saatleri nedir? İzmir Tarım Fuarı’na nasıl gidilir? 2020 Agroexpo Fuarı nerede? Sorularına yanıt arıyor. Bu yıl 360 bin kişinin gelmesi beklenen ve Orion Fuarcılık’ın düzenlediği İzmir Tarım Fuarı hakkında merak edilenlerin cevapları haberimizde yer alıyor.

İZMİR TARIM FUARI 2020 AGROEXPO NEREDE?

İzmir Tarım Fuarı 2020 Agroexpo Fuarı İzmir’in Gaziemir ilçesinde yapılıyor. Fuar İzmir’de düzenlenen fuara kolay ulaşım yolları da fuar düzenleyicileri tarafından açıklandı. İzmir Tarım Fuarı her yıl Fuar İzmir’de düzenlenmeye devam ediyor. İzmir Tarım Fuarı’nın düzenlendiği yerin açık adresi ise Zafer Mahallesi, Akçay Caddesi, 840 Sokak, Fuar Alanı, No:2, Gaziemir / İzmir olarak duyuruldu.

İZMİR TARIM FUARI’NA NASIL GİDİLİR?

İzmir Tarım Fuarı’na gitmek için birçok farklı yol var. 610, 650 ve 92 NO’lu ESHOT otobüsleri ile ve ayrıca Üçyol Metro hattında çalışan otobüsler ile Fuar İzmir’e ulaşılabilir. Gaziemir Semt Garajı’ndan, Kültürpark Basmane Kapısı’ndan, Hilton Otel’inden, Konak Pier’den, Uçkuyular Shell’den ve Adnan Menderes Havalimanı’ndan da ücretsiz servisler kaldırılıyor.

İZMİR TARIM FUARI SAAT KAÇA KADAR AÇIK? AÇILIŞ – KAPANIŞ SAATLERİ

İzmir Tarım Fuarı hafta içi saat 18.00’e kadar, Pazar günü ise saat 17.00’ye kadar açık. İzmir Tarım Fuarı açılış ve kapanık saatleri; 10.00 – 18.00 ve Pazar: 10.00 – 17.00 olarak duyuruldu. Gaziemir Fuar Alanı’nda (Fuar İzmir) yapılan Agroexpo 2020 9 Şubat Pazar akşamı sona erecek.