İzmir Tire’de Melek Dağyel, bir buçuk ay önce boşandığı eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olay sonrasında kaçan Ercüment A., polisin operasyonu ile yakalanarak gözaltına alındı. Olay Tire’de Tahtakale Çarşısı önünde meydana geldi. 61 yaşındaki Melek Dağyel, çarşı önünde bir süre önce boşandığı eski eşi Ercüment A. İle karşılaştı. Ercüment A. İle Melek Dağyel tartışmaya başladı ve yanında bıçak olan Ercüment A., bıçağı talihsiz kadının boğazına sapladı.

MELEK DAĞYEL TİRE’DE ÖLDÜRÜLDÜ

Tire Tahtakale Çarşısı önünde boğazına bıçak darbesi alan Melek Dağyel yere yığıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Melek Dağyel’i Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Melek Dağyel kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

KATİL KOCA YAKALANDI

Emniyet birimleri ise olay yerini güvenlik çemberi ile kapattı ve katil eski kocanın yakalanması için çalışma başlattı. Ercüment A.’nın Cumhuriyet Meydanı civarında olduğu ihbarı üzerine polis ekipleri bölgeyi taradı ve eski eşi yakalayıp gözaltına aldı. Ercüment A.’nın Melek Dağyel’i öldürdüğü bıçak da başka bir yerde bulundu.