Voleybol Kadınlar Ligi’nde Göztepe ile Karşıyaka karşılaştı. Beklenen derbide gerginlik çıktı. İzmir voleybol derbisinde sahaya yabancı maddeler atıldı, uyarıların ardından taşkınlıkların devam etmesi üzerine tribünlerin boşaltılmasına karar verildi.

İZMİR VOLEYBOL DERBİSİNDE OLAY

Türkiye Voleybol Kadınlar 1. Ligi, 5. Hafta maçlarında Göztepe ile Karşıyaka, İzmir derbisinde mücadele için sahaya çıktı. Göztepe’nin ve Karşıyaka’nın taraftarları, tribünlerde kendilerine ayrılan yerlere oturdular. Maçın başlamasının ardından, ilk setin sonlarında skor 25-24 Karşıyaka lehinde olurken, mücadelenin devam ettiği sahaya yabancı maddeler atılmaya başlandı.

TRİBÜNLER BOŞALTILDI

Maçı yönetenler tarafından uyarı anonsları yapıldı ve sporcular da tribünlere dönerek, sakin olunması ve sahaya yabancı madde atılmaması yönünde uyarılar yaptı. Uyarıların ardından sahaya yabancı maddeler atılmaya devam edince, maçı yönetenler üçüncü kez anons yaptı ve daha sonra hakemler soyunma odasına gittiler. 2 saat bekleyen hakemler, tribünlerin boşaltılarak maçın devam etmesine karar verdi. Tribünler güvenlik görevlilerin yardımları ile boşaltıldı ve maç devam etti.