Son yılların bilinen en konforlu ve güvenilir Lazer Epilasyon tedavisi olan Buz Lazer, İzmir Lazer Epilasyon merkezleri tarafından da benimsenmiş bir yöntem. Lazer Epilasyon İzmir merkezleri Buz Lazer’in rahat, hızlı ve ağrısız olması sebebiyle tercihlerini bu yönde kullanmaktadır.

Buz Lazer Hakkında

Buz Lazer ünlü lazer cihazı üreticisi Alma Lasers firması tarafından geliştirilmiştir. Türkiye distribütörlüğünde Buz Lazer Platinum olarak lanse edilen Soprano ICE Platinum ve Soprano Titanium cihazları günümüzde son teknoloji ile en gelişmiş ve en etkili lazer epilasyon cihazlarındandır. Yaklaşık 10 yıl gibi bir süreyle geliştirilmiş teknolojisi sayesinde ağrısız, güvenli, konforlu, hızlı ve etkili bir lazer epilasyon deneyimi yaşamak mümkün olmaktadır. Alexandrite, Diode ve Nd:YAG 3 dalga boyunun tek bir sistemde bulundurulması ile lazer epilasyon uygulaması, her cilt tipi ve kıl kökünde gerçekleştirilebilmektedir. Güneşlendikten yalnızca 1 hafta sonra bronz tende bile Buz Lazer ile lazer epilasyon uygulaması yaptırmak mümkündür. Bu sayede lazer epilasyon tedavisini hangi mevsimde yaptırabileceklerini kullanıcılar tercih edebilme avantajına sahiptir.

Geliştirilen SHR (ütüleme) Tekniği ile kıl kökü çok yüksek sıcaklıkta kademeli olarak ısıtılmaktadır. Buz Lazer cihazlarının patentli ütüleme tekniği ile cilde zarar verilmeden kıl köklerine etkin bir şekilde uygulama yapmak ve istenmeyen tüylerden kolayca kurtulmak mümkün olmaktadır. Bu sayede cilt, oluşabilecek yanık, kabuklanma, renk değişimleri, lekelenme gibi yan etkilerden korunmaktadır.

Buz Lazer’in geliştirilmiş teknolojilerinden biri de Ice Teknolojisidir. Bu teknoloji ile cilde kompakt bir soğutma uygulanmaktadır. Geniş uygulama başlığının ucunda bulunan safir başlık buz gibi soğuyarak cildi -3 dereceye kadar soğutmaktadır. Böylece ferahlatıcı bir etki ile konforlu lazer epilasyon uygulaması yaptırmak mümkündür.

İzmir Ağrısız Buz Lazer Epilasyon

Sakal Üstü Lazer Epilasyon Yaptıranlar

Kadınlara oranla daha kalın kıl yapısına sahip erkek kullanıcılarda, lazer epilasyon tedavisi daha da ağrılı olabilmektedir. Özellikle yüz bölgesinin hassas bir yapıda olması nedeniyle birçok kullanıcı özellikle de erkek kullanıcılar lazer epilasyon uygulamasına daha mesafeli yaklaşmaktaydı. Ancak Buz Lazer sayesinde acısız ve ağrısız bir lazer epilasyon deneyimi yaşamak mümkün kılınmaktadır.

Kadın kullanıcılar kadar erkek kullanıcılar da Buz Lazer’i fazlaca tercih etmektedir. Elmacık kemiği ve yanaktan göz altına kadar olan bölgede çıkan düzensiz kıllardan kurtulmak ve sakal yapısına kalıcı bir şekil vermek için en çok ilgi gösterilen bölgelerden biri de sakal üstü bölgesidir.

Sakal üstü lazer epilasyon uygulaması ile batık kıllardan da kurtulmak da mümkündür. Sakal üstündeki istenmeyen tüylerden tamamen kurtulmak, sakal yapısını şekillendirmek veya sakaldaki yoğun kıl yapısını seyreltmek için Buz Lazer tercih edilmektedir. Tüm bu avantajlı uygulamalar sayesinde İzmir lazer epilasyon merkezlerinde Buz Lazer tercih edilmektedir.

İzmir Ağrısız Buz Lazer Epilasyon

Gerçek İzmir Buz Lazer Merkezleri

Buz Lazer sahip olduğu birçok avantaj ile günümüzde FDA onayına sahip son teknoloji lazer epilasyon uygulama yöntemidir. Bu nedenle de FDA onaylı olmayan taklit cihazların kullanıldığı merkezlerin artmakta olduğu bilinmektedir. FDA onaylı olmayan veya periyodik bakımı yapılmayan bu cihazlar ile yapılan uygulamalar sonucu ciltte yanıklar, izler ve lekeler oluşabildiği gibi etkili olmadıkları da gözlemlenmiştir.

www.buzlazer.com linkini ziyaret ederek size en yakın İzmir Gerçek Buz Lazer merkezine ulaşabilmeniz mümkündür.