İzmir’de tüm hukuk sorunlarınızı çözecek en iyi avukat adresi belli oldu. İzmir’de, çevre illerde, Ege Bölgesi’nde ve davanın içeriğine göre tüm Türkiye’deki hukuksal sorunlar için başvurulacak en deneyimli avukatlık bürolarından biri de Safsöz Hukuk Bürosu’dur. Avukat Ramazan Sertan Safsöz tarafından kurulan ve bölgenin en deneyimli avukatları ile ticari danışmanlarının bünyesinde yer aldığı büroda, her biri kendi alanında uzmanlaşmış profesyoneller, hukukla ilgili tüm konularda detaylı hizmet sunuyor.  www.safsoz.av.tr İzmir’in en iyi avukatlık bürosu ile sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Safsöz Hukuk Bürosu’yla iletişim kuranlar, önce güler yüzlü hizmetle karşılaşıyor. Kesintisiz iletişim prensibi ile hareket edilen büroda, avukat ve danışmanların telefonlarına 7 gün 24 saat ulaşılabiliyor. Hukuki destek almak isteyenler, bu alanda akıllarına takılan her sorunun cevabını almanın yanında, üretilen etkin çözümler ile de konunun en kısa sürede çözülmesi sağlanıyor.

Ceza hukuku, gayrimenkul ve miras hukuku ile iş, ticaret ve idare hukukuna dair tüm dava konularında uzmanlaşan avukatlar, müvekkillerini de sürece dahil ederek her aşamada bilgilendiriyor. Ayrıca sürpriz ücret taleplerinin olmadığı, işin niteliğine ve mesaisine göre tayin edilen bir fiyat politikasının uygulandığı hukuk bürosunda, deneyimli avukat kadrosu konuya hakimiyeti ve üretilen çözüm yöntemleri ile her zaman yanınızda oluyor.

İzmir boşanma, miras, iş ve idari dava avukatı

İzmir merkezli olan ve hukukun tüm dallarında, tüm bölgede ve ülkede verdiği hukuksal destek ile öne çıkan Safsöz Hukuk Bürosu, idari dava avukatı arayanlar için en ideal büro olarak dikkat çekiyor. Devlet kurumları ve belediyelerde görev yapan kamu personellerinin atama, disiplin terfi gibi özlük haklarına dair davalardan kamulaştırma ve iptal davası konularına, ev sahibi kiracı anlaşmazlıklarından emekli sandığına dair konulara, idare hukukuna dair tüm konularda hem danışmanlık hem de avukatlık hizmeti almak kaçınılmaz hale geliyor. Hukuk bürosundan alacağınız destek ile yürütmenin durdurulması, tazminat davaları, idari işlem iptali, işten atılma davaları, kiracı tahliyesi konuları ve güvenlik soruşturması davalarına dair hukuksal destek alınarak profesyonel çözüm için ilk adım atılıyor.

İzmir’in en iyi avukatlık bürosu ile sorunlarınızı çözün

Hayatını mahkeme kapılarında geçirmek istemeyenler ve sorunlarına hızlı çözüm üretilmesini talep edenler için deneyimli avukat kadrosu ile çalışmalarını sürdüren Safsöz Hukuk Bürosu, İzmir ve çevresi başta olmak üzere, tüm Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Sanık, tanık, mağdur, şikayetçi ve davanın tarafları için profesyonel hukuki destek büyük bir titizlikle sağlanıyor. Örnek hizmetlerden bazıları şöyle sıralanabilir;

  • Ticaret hukukundan doğan tüm alacakların tahsili ve uyuşmazlıkların giderilmesi
  • Mirasa konu malların tespit edilmesi ve mirasla ilgili her türlü dava konuları
  • İhbar ve kıdem tazminatı başta olmak üzere her türlü çalışan ve işveren davaları
  • Çekişmeli ya da anlaşmalı boşanma davalarına dair ayrıntılı ve profesyonel avukatlık hizmetleri
  • Ağır Ceza ve Asliye Ceza Mahkemelerinde görülen her türlü dava konuları
  • Gayrimenkul haczi, satışı ve ortaklığı ile mülkiyet konularındaki davalar
  • Ticaret hukuku içinde değerlendirilen tüm anlaşmazlıklar