Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) verilerine göre İzmir’in genelinde bugün yağmur riski yok. Hava durumunda İzmir ilçelerinin büyük bölümünün sisli ve puslu olduğu görülüyor. İzmir’de ortalama hava sıcaklıkları, 19 Ekim Cumartesi günü, en düşük 14 derece ile en yüksek 26 derece arasında değişkenlik gösterecek.

İLÇELERDE DURUM NE?

İzmir merkezin kuzeyinde yer alan Aliağa, Bergama ve Dikili ilçelerinde ve doğusunda yer alan Kemalpaşa, Ödemiş ve Kiraz ilçelerinde bugün sisli ve puslu bir hava olacak. Sıcaklık değerlerinde önceki günlere göre önemli bir düşüş görünmüyor. İzmir’in güneyinde kalan Selçuk, Menderes ve Seferihisar ilçelerinde bugün hava sisli olacak. Sıcaklıklar gün içinde 26 dereceye kadar çıkacak. Konak, Balçova ve Bayındır ilçelerinde parçalı bulutlu ve yer yer güneşli bir hava görünüyor. Bu 3 ilçenin dışındaki tüm İzmir ilçelerinde gün boyu pus ve sis hâkim olacak. İzmir’in geneline baktığımızda ise bugün yağmur riski görünmüyor.

MERKEZ İLÇELERİ HAVA RAPORU

İzmir merkez ilçelerinde öğleden sonra hava sıcaklık değeri 24 derecede hissedilecek. Puslu hava öğleden sonra yerini parçalı bulutlu ve güneşli bir havaya bırakacak. Akşam saatlerinde sıcaklık değeri 24 dereceden 20 dereceye düşecek. İzmir’de bugün hissedilecek en yüksek nem oranı ise yüzde 94 seviyesinde olacak. İzmir’in merkez ilçelerinde önümüzdeki günlerde de yağış beklenmiyor.

İZMİR İLÇELERİ HAVA DURUMU RAPORU