Koronavirüs nedeniyle sağlığını korumak için evinde kalan ve bu süreçte beslenme dengesi bozulan, rutin işlerini gerçekleştiremediği için kilo almaya başlayan vatandaşlar, yaşamın normale dönmesiyle birlikte kilo vermek için arayışlara başladı. Düzenli ve sağlıklı biçimde kilo vermek için profesyonel destek arayan kişiler ise, diyetisyenler başvuruyor.

Üniversitelerin 4 yıllık beslenme ve diyetetik bölümünden mezun olan ve diyetisyen unvanı kazanan kişiler, kendilerine başvuran vatandaşların kilo vermesini sağlıyor. Kilo fazlası olan her kişiye farklı bir program uygulayan diyetisyenler, kısa süre içinde sonuca ulaştırarak kişinin hayatına daha sağlıklı bir biçimde devam etmesinde yardımcı oluyor.

İzmir en iyi diyetisyenler, en iyi beslenme uzmanları

İZMİR EN İYİ BESLENME UZMANLARI

Diyetisyenler, sağlığın korunması, yaşam kalitesinin artırılması için plan ve program yapar, beslenmeden kaynaklı olan sağlık sorunlarını tespit eder ve çözüm yolu bulur. Diyetisyenler; yaş, cinsiyet ve yapılan işlere göre kalori harcamasını hesaplayarak buna uygun şekilde diyet listesi hazırlar ve takibini gerçekleştirir. Kişinin yanlış beslenmeleriyle ilgili önlemler alır ve tükettiği besinlerle ilgili dtaylı bilgi verir. Eğer kişinin belirli bir rahatsızlığı varsa, bu rahatsızlığın giderilmesi için diyet listesi hazırlar. Besin denetimi yapan diyetisyenler, kendilerine başvuran kişilerin yanı sıra herkesin daha sağlıklı beslenebilmesi için bilgiler verir.

Alanında en başarılı olan diyetisyenlerin, fen bilimlerine ilgili, algı ve iletişim becerileri yüksek, ekip çalışmasına uygun biçimde çalışabilen, kilo problemi yaşayan kişilerle empati kurabilen isimler olduğu dikkat çekiyor.

İzmir'de kilo problemi olan ve kilo vermek için çeşitli araştırmalar yapan kişiler de İzmir en iyi diyetisyenler listesini araştırıyor ve İzmir'de en iyi diyetisyenlerin kim olduğunu merak ediyor. İzmir'de hastanelerde çalışan diyetisyenlerin yanı sıra bazı diyetisyenlerin kendi özel muayene merkezleri de bulunuyor. Diyetisyenler, randevu sistemiyle çalışarak kendilerine başvuran kişilerin en sağlıklı ve hızlı şekilde kilo vermesi için danışmanlık yapıyor. Sondakikaizmir.com olarak, İzmir en iyi diyetisyenler listesini ziyaretçilerimiz için belirledik.

İzmir en iyi diyetisyenler listesinde çalışmalarını Konak'ta sürdüren Diyetisyen Tuğçe Tunçtürk Öncan, Gürkan Hınız, Şükran Vural, Buket Adanç ve Karşıyaka'da Sevde Varol gibi isimler yer alıyor.

doktor ayça kaya haftada 5 kilo verdiren diyet listesi

İZMİR'DE EN İYİ DİYETİSYENLER

  • Tuğçe Tunçtürk Öncan
  • Gürkan Hınız
  • Şükran Vural
  • Buket Adanç
  • Sevde Varol

İzmir en iyi diyetisyenleri, kendilerine başvuran kişilerin hızlı bir şekilde kilo vermesini, özgüvenini yeniden kazanmasını ve sağlıklı bir biçimde hayatına devam etmesini sağlıyor.

izmir özel hastaneler listesi 2021 bayraklı çiğli karşıyaka