İzmir’de ilk corona virüs vakası Çeşme’de çıktı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme Gümrük Müdürlüğü’nde görevli olan bir çalışanda korona virüs tespit edildiğini açıkladı. Başkan Ekrem Oran, Çeşme Ulusoy Limanı’nda çalışan 45 kişinin ve ailelerinin hemen karantinaya alınmasına karar verildiğini dile getirdi. İzmir’de corona virüs var mı? Soruları yanıt buldu. İzmir’de ilk vaka Çeşme ilçesinde çıktı.

İZMİR’DE İLK KORONA VİRÜS VAKASI ORTAYA ÇIKTI

İzmir’in Çeşme ilçesinde bulunan Ulusoy Limanı’nda çalışan 1 kişide koronavirüs tespit edildi. Testi pozitif çıkan vakadan dolayı Çeşme Gümrük Müdürlüğü’nde görevli olan personel ve aileleri evlerinde karantinaya alındı. Açıklama ise Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’dan geldi. Limanda gümrük görevlisi olarak çalışan 1 kişide korona virüs tespit edildiğini kaydeden Başkan Oran, 45 çalışan ve ailesinin hemen karantinaya alınmasına karar verildiğini dile getirdi.

ÇEŞME’DE CORONA VİRÜS VAKASI AÇIKLAMASI

Çeşmelilere seslenen Başkan Ekrem Oran, ivedi bir şekilde, panik ve infiale yol açmadan, her türlü önlemi en üst seviyede yerine getirmek adına bilgilendirmeyi görev telakki ettiğini ifade etti. Bilim Kurulu’nun tavsiyelerine harfiyen uyulmasını isteyen Başkan Oran, Çeşmelilere “Evde Kalın” tavsiyesinde bulundu.