İzmir’de iyilik var etkinlikleri devam ediyor. Büyük çoğunluğu İzmir’de eğitim hayatına devam eden üniversite öğrencilerinden oluşan gönüllü ekip, İzmir Cumhuriyet Meydanı’ndan Gündoğdu Meydanı’na kadar kıyı temizliği yaptı. Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencisi Yaren Yıldırım, toplumun bilinçlendirilmesi için etkinliklere devam edeceklerini söyledi. İzmir Yaşar Üniversitesi tarafından başlatılan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de desteklediği İzmir’de İyilik Var etkinlikleri gönüllülerin katılımı ile devam ediyor.

KORDON’DA FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

İzmir’in Konak ilçesinde kıyı temizliğine katılan Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencisi Yaren Yıldırım, çevre kirliliğini insanların yarattığını, toplumun bilinçlenmesi için bu etkinliği düzenlediklerini dile getirdi. Kordon’un temiz olduğunu, kıyı temizliğine dikkat çekmek için etkinliğin düzenlendiğini söyleyen öğrenciler, temizliğin bir farkındalık çalışması olduğunu ifade ettiler.

İZMİR’DE İYİLİK VAR PROJESİ NEDİR?

İzmir’de iyilik var projesi 4 yıldır devam ediyor. İzmir Yaşar Üniversitesi’nin Kmapüste İyilik Var adıyla başlattığı, daha sonra İzmir’de İyilik Var adıyla devam eden proje kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.