İzmir Bayraklı’da yaşayan Mehmet ve Raziye Arslan çiftinin 17 yaşındaki kızı Buse Arslan, 12 gün önce Bornova’da staj yaptığı işyerinden çıktıktan sonra kayıplara karışmıştı. 12 gündür bulunamayan genç kızla ilgili sevindirici haber geldi. Genç kız Karşıyaka’da bulundu.

BUSE ARSLAN KARŞIYAKA’DA BULUNDU

Buse Arslan’ın Bornova’da kaybolmasının ardından emniyet birimleri soruşturma başlatmış ve İzmir’in farklı noktalarında aramalar yapılmıştı. Polisin yaptığı aramalar sonuç verdi. Buse Arslan dün akşam saatlerinde Karşıyaka’da bulundu. Emniyet birimleri genç kızın ailesine müjdeli haberi verdi. Baba Mehmet Arslan ve anne Raziye Arslan kızları ile kaybolması hakkında konuşmadıklarını, kendisini toparladıktan sonra konuşma yapacaklarını dile getirdi.

BORNOVA ALTINDAĞ’DA STAJ YAPIYORDU

17 yaşındaki Buse Arslan, Bornova Altındağ’da bulunan bir iş yerinde staj yapıyordu. Mesai bitimiyle işyerinden çıkan, evine gitmeyen ve kayıplara karışan genç kızın ailesi durumu emniyet birimlerine bildirmiş ve kızlarının kayıp olduğu ihbarını yapmıştı. Lise öğrencisi Buse Arslan 12 gündür aranıyordu.