Son yıllarda popülerliği artan Buz Lazer, İzmir Lazer Epilasyon merkezleri tarafından da kullanılmaktadır. Lazer Epilasyon İzmir merkezleri ağrısız, hızlı, etkili, güvenilir ve konforlu lazer epilasyonun adresi Buz Lazer‘i tercih etmektedir.

İzmir Buz Lazer Epilasyon

Yaklaşık 30 yıldır kadın erkek herkesin istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulma yöntemi olan lazer epilasyon, bazı dezavantajlara da sahipti. Zamanla, teknolojik gelişmelere paralel olarak lazer epilasyon yöntemi bu dezavantajlar göz önünde bulundurularak geliştirilmiş ve Buz Lazer üretilmiştir. Ağrısız, hızlı, konforlu ve güvenli bir lazer epilasyon mümkün kılınmıştır. Buz Lazer, günümüzde 80’den fazla ülkede kullanılmaktadır. Buz Lazer yönteminde geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinde olduğu gibi lazer ısısına bağlı ağrı, geliştirilen patentli teknolojiler sayesinde hissedilmemektedir. Cilt rengi koyulaşmasıyla artan ağrı da ortadan kaldırıldığından dolayı esmer tenli kişilerde lazer epilasyon yapılabilmesi imkanı sunulmaktadır.

Buz Lazer, ağrısız ve konforlu bir lazer epilasyon yöntemi geliştirilmesi amacıyla Alma Lasers firması tarafından uzun yıllar süren araştırmalarla patentli teknolojiler ile donatılmış Buz Lazer yöntemi geliştirilmiştir.

SHR teknolojisi kıl köklerinin yüksek sıcaklıklarda ancak kademeli olarak ısıtılmasını sağlayan önemli bir teknolojidir. Tek tek lazer atımları yerine çoklu lazer atımları yapılmaktadır. Tedavi başlığı ciltte sürekli hareket ettirilerek yoğun lazer ısısının hissedilmemesi ve masaj etkisinin sağlanması ile lazer epilasyonun daha konforlu bir hale gelmesi sağlanmaktadır.

Ice Teknolojisi kompakt bir soğutma sistemidir. Uygulama süresinde cilt – 3 dereceye kadar etkili bir soğutma sağlanmaktadır. Tedavi başlığı cilde temas ettiğinde buz gibi soğuk bir his ile cilt anında ferahlatılmakta ve cilt yüzeyi de bu sayede korumaktadır.

İzmir Buz Lazer Epilasyon Merkezi 2022

Buz Lazer ile Güvenli Lazer Epilasyon

Buz Lazer, Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) onayına ve Sağlık Bakanlığı ÜTS sisteminde tıbbi cihaz kategorisine sahip bir sistemdir. FDA onayı, bronz ten dahil tüm cilt tiplerinin lazer epilasyonunda güvenli uygulama garantisini kapsamaktadır.  Geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinde bronz tende lazer epilasyon cilt yanığı ve leke riskini arttırmaktadır. Bu nedenle minimum 1 ay cilt renginin açılmasını beklemek gerekmektedir. Buz Lazer yönteminde ise cilt renginin açılmasını beklemek gerekmemektedir. Güneşlendikten 1 hafta sonra dahi güvenli bir şekilde Buz Lazer epilasyon yapılabilmektedir. Bu sayede kullanıcılar yaz ayları dahil her mevsim uygulama yaptırabilme imkanı sunulmaktadır. Buz Lazer, bu avantajları sayesinde Gaziantep lazer epilasyon merkezlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Gerçek Buz Lazer Merkezlerine Nasıl Ulaşılır?

Son zamanlarda çok tercih edilmesine bağlı olarak Buz Lazer cihazlarının taklit edildiği ve ucuz olarak pazarlamaya çalışıldığı gözlemlenmektedir.

Orijinal ve periyodik bakımı yapılan cihazlara daha kolay ulaşabilmek için periyodik bakımı yapılmayan veya taklit cihazları kullanan kliniklerin listeden çıkarıldığı yalnızca Gerçek Buz Lazer merkezlerinin bulunduğu https://www.buzlazer.com adresini kontrol edebilirsiniz.