İzmir’in Tire ilçesinde eczacılık yapan eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, Tire Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan Halil Çulhaoğlu ve eşi Ayfer Çulhaoğlu’nun koronavirüse yakalandığı bilgisi paylaşıldı. İzmir Tireli olan Halil Çulhaoğlu ve eşi Ayfer Çulhaoğlu’nun testinin pozitif çıktığı ve tedavi altına alındıkları kaydedildi.

İZMİR TİRE’DE CORONA VİRÜS VAKASI

İzmir’in Tire ilçesinde eczacılık yapan Halil Çulhaoğlu açıklama yaptı. Geçtiğimiz gün korona virüs sebebiyle yaşamını yitiren bir vatandaşın 20 Mart tarihinde Tire’de bulunan eczaneye gelerek ilaç aldığını ve kendisiyle temas ettiğini söyleyen Çulhaoğlu, virüsün kendisine bu şekilde bulaştığını tahmin ettiğini dile getirdi. Eşinde ve kendisinde corona virüs testinin pozitif çıktığını söyleyen ve sağlık durumlarının şu an iyi olduğunu kaydeden Çulhaoğlu, çok dikkat ettiklerini ancak koronavirüsün bulaşıcı bir hastalık olduğunu söyledi.

HALİL ÇULHAOĞLU’DAN CORONA VİRÜS AÇIKLAMASI

Eşiyle birlikte tedavi altında olduklarını söyleyen Halil Çulhaoğlu, doktorun ilgilendiğini, ilaçlarını kullandıklarını ve dua ettiklerini söyledi. “Herkesin de dualarına ihtiyacımız var” diyen Çulhaoğlu, önlem almanın önemine dikkat çekti ve yetkililerin önerilerinin dikkate alınması gerektiğini söyledi. Kendisinin çok dikkatli davrandığı halde corona virüs bulaştığını söyleyen Çulhaoğlu, virüsün herkese bulaşabileceğini, evden kesinlikle çıkmamak gerektiğini dile getirdi.