İzmirliler uzun yıllardır İzmirim Kart ile rahat ulaşımın tadını çıkarıyor. Daha kolay bir ulaşım için Kentkart'ın yerini alan İzmirim Kart, bir çok kolaylığı da beraberinde getiriyor. izmirim kart bakiye sorgulama nasıl yapılır ve İzmirim Kart ESHOT bakiye yükleme nasıl yapılır sorularının yanıtı ortaya çıktı. İzmirim Kartlarına yükleme yapmak ve kalan bakiyelerini öğrenmek isteyen İzmirliler, basit bir işlemle birlikte bu isteklerini gerçekleştirebiliyor.

ESHOT İzmirim Kart bakiye yükleme sorgulama

İzmirim Kart'a sahip olan İzmirliler, İzmirim Kart bakiye yükleme (ESHOT bakiye yükleme) işlemini, 3 farklı biçimde yapabiliyor.İzmirim Kart bakiye yükleme seçenekleri şu şekilde:

  • ESHOT İzmirim Kart internet sitesinden,
  • İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi mobil uygulamasından,
  • ESHOT resmi mobil uygulamasından yapılıyor.

ESHOT İzmirim Kart internet sitesinden İzmirim Kart bakiye yüklemek için https://online.izmirimkart.com.tr/giris adresine giriş yaptıktan sonra karşınıza gelecek ekrandan yönergeleri takip edebilir ve işleminizi kolay bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi mobil uygulamasından İzmirim Kart bakiye yükleme yapmak için akıllı telefonunuzdan ya da tabletinizden, İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi mobil uygulamasına giriş yapabilirsiniz. Bunun için öncelikle, Google Play Android veya Apple İos mağazalarından ilgili uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Uygulamayı indirdikten sonra önünüze "İzmirim Kart bakiye sorgulama" sekmesi çıkar. Bu sekmeye tıkladığınızda karşınıza İzmirim Kart bakiyenizi sorgulamak için kart bilgilerini yazabileceğiniz alan gelecek. Buradan kart bilgilerinizi doldurarak İzmirim Kart (ESHOT) bakiye sorgulama ve yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. İzmir Büyükşehir Belediyesi mobil uygulamalarına İOS ve Android seçenekleri ile ulaşabilirsiniz.

ESHOT resmi mobil uygulamasından İzmirim Kart (ESHOT) bakiye sorgulama ve yükleme yapmak içinde, yine aynı şekilde Google Play Android veya Apple İos mağazalarından "ESHOT Mobil" uygulamasını indirin. Yükleme gerçekleştikten sonra uygulamayı çalıştırın. Uygulamada karşınıza "Ana sayfa", "İzmirim Kart", "Profilim", "Alarmlarım" ve "Diğer" yazılı 5 farklı kategori gelecek. Buradan "İzmirim Kart" sekmesine tıkladıktan sonra kart bilgilerinizi yazarak bakiye sorgulama ve yükleme yapabilirsiniz.

son dakika izmir haberleri