İzmir ekibi Göztepe, Yeni Malatyaspor karşısında... Geçtiğimiz hafta Trabzonspor'u tek golle geçerek moral bulan Göz-Göz, evinde Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bu sezon gösterdiği performansla 4. sıraya kadar tırmanan Yeni Malatyaspor'u evinde mağlup etmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, ligde orta sıralara iyice yerleşmeyi planlıyor. Son 5 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve tek beraberlik alan Göztepe, yeni hocası İlhan Palut'la ilk maçına çıkacak. Mücadeleyi takip etmek isteyen futbolseverler, bu maçın hangi kanalda ve ne zaman oynanacağını merak ediyor. Peki Göztepe - Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Mücadele ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

İzmirli Göztepe, Yeni Malatyaspor karşısında! Maç ne zaman hangi kanalda

GÖZTEPE - YENİ MALATYASPOR MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA

Bornova Stadı'nda oynanacak maç, 10 Kasım 2019 Pazar günü saat 14.00'te başlayacak. Mücadele, beIN Sports 1'den (Digitürk kanal 77) ekranlara gelecek. Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, cezalı olduğu için takımının başında yer almayacak. Göztepe'de Mossoro, Yeni Malatyaspor'da ise Robin Yalçın ve Sakıb Aytaç forma giyemeyecek. 

Mücadele öncesi Yeni Malatyaspor, 10 maçta topladığı 17 puanla ligde 4. sırada, Göztepe ise 12 puanla 12. basamakta yer alıyor.

Puan durumu şu şekilde:

İzmirli Göztepe, Yeni Malatyaspor karşısında! Maç ne zaman hangi kanalda