"Kalk Gidelim" dizisi oyuncularından İlayda Aydın, en dikkat çekici isimlerden biri haline geldi. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra bale eğitimine de devam eden İlayda Aydın'ın yaşı, boyu ve kim olduğu merak ediliyor. Ünlü oyuncu İlayda Aydın'la ilgili detaylar, haberimizde...

İLAYDA AYDIN KİMDİR

18 Mayıs 1994 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen ünlü balerin İlayda Aydın, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fotoğrafçılık bölümü mezunudur. Boğa burcudur. İlkokul ile birlikte baleye başlamış ve baleyi hayatının merkezine koymuştur. Belirli bir süre bale öğretmenliği yapmıştır. Günümüzde hala Tan Sağtürk Akademisi’nde bale eğitimi almaktadır.  Daha sonra 1 buçuk sene oyunculuk eğitimi almış ve sıradan bir oyuncu olmamak, herkesin beğenisini kazanmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

İLAYDA AYDIN YAŞI, BOYU, KİLOSU

TRT 1’de yayınlanan Kalk Gidelim dizinde rol alan İlayda Aydın, 25 yaşındadır. Dizide Badegül karakterine hayat vermektedir. Bölümlerden birinde seslendirdiği şarkıyla büyük beğeni toplamış ve izleyicilerin beklentilerini artırmıştır. İlayda Aydın 1.73 cm boyundadır. 55 kilodur.

defne samyeli oynadığı diziler, burcu ne