İzmirli yüzücü Beliz Şen'in hayatı merak ediliyor. Beliz Şen kimdir, saçı ve saç modası nasıl, babası kimdir, boyu kaç? sorularının yanıtları araştırılıyor.
Başarılı yüzücü Beliz Şen, 10 Eylül 1993 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Başak burcudur. Ünlü şarkıcı Bengü’nün yeğenidir. Yaşar Üniversitesi’ni tam burslu olarak bitirmiştir. Uluslararası İlişkiler mezunudur.

İzmirli yüzücü Beliz Şen kimdir? Saçı, babası, boyu

BELİZ ŞEN YÜZÜCÜ

Çocukluğunda bir boğulma tehlikesi geçirmiştir. Bu sarsıcı olaydan sonra yüzme öğrenmeyi kafaya koymuştur. Sadece öğrenmekle kalmamış aynı zamanda kendini geliştirerek ve yüzme üzerinde yoğunlaşarak lisanslı yüzücü haline gelmiştir. Yaklaşık 16 senedir profesyonel bir şekilde yüzmektedir. Hem bölgeler arası hem de Türkiye genelinde dereceleri bulunmaktadır.

İzmirli yüzücü Beliz Şen kimdir? Saçı, babası, boyu

BELİZ ŞEN SAÇI

Günümüzde Youtube üzerinden makyaj ve kişisel bakım videoları yayınlamakta, izleyicilere tüyolar vermektedir. Sıcakkanlı olması ve zengin içerikler üretmesiyle ciddi bir izlenme sayısına ulaşmıştır. Aynı zamanda 2017 yılından itibaren L’oreal Paris markasının Türkiye’deki reklam yüzüdür.

BELİZ ŞEN BOYU, KİLOSU

1.72 cm boyundadır ve 57 kilodur.

BELİZ ŞEN'İN BABASI

Beliz Şen'in babasının kim olduğu da en çok merak edilen konulardan biri haline geldi ancak Beliz Şen'in babasıyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

hadise aslen nereli, gerçek yaşı kaç