İzmir Enternasyonal Fuarı Rock Sahnesi konserleri, 12 Eylül 2019 Perşembe gübü, saat 20.45’de Kalben konseri ile devam edecek.

İZMİR FUARI AÇIKHAVA KONSERLERİ

KALBEN KONSERİ 12 EYLÜL’DE KÜLTÜRPARK’DA

Kültürpark 3 Nolu Hol Önü’nde İzmirli hayranları ile 12 Eylül’de buluşacak olan müzisyen, söz yazarı ve oyuncu Kalben, 20.45’de sahne alarak en sevilen şarkılarını seslendirecek. İzmirlilere müzik ziyafeti yaşatacak olan Kalben, Fuar Açıkhava konserlerinin son günleri yaklaşırken İzmir Fuarı programında yerini aldı.

Kalben Konseri 2019

İZMİR FUARI ROCK SAHNESİ’NDE KALBEN ÇIKACAK

İZMİR FUARI GİRİŞ ÜCRETİ

Kalben Konseri 2019

KALBEN KONSERİ NEREDE, SAAT KAÇTA?

  • Konser/Etkinlik Adı: İzmir Enternasyonal Fuarı Rock Sahnesi / Kalben Konseri
  • Konser/Etkinlik Tarihi ve Saati: 12 Eylül 2019 Perşembe / 20.45
  • Konser/Etkinlik Yeri: Kültürpark 3 Nolu Hol Önü / Konak
Kalben Konseri 2019

KALBEN KİMDİR?

1986 İskenderun doğumlu müzisyen, söz yazarı ve oyuncu Kalben Sağdıç, Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu. 8 yaşında müzikle tanışan ve annesinin aldığı klavye ile ilgilenen Kalben, 14 yaşında ilk gitarını çalmaya başladı. İstanbul’a taşınan ve çeşitli işlerde çalışan Kalben, bir taraftan da bazı mekânlarda sahne almaya başladı. 2014 yılında önemli bir çıkış yakalayan sanatçı, çeşitli festivaller ve konser etkinlikleri ile müzik kariyerinde hızla yükseldi. İlk albümünü 2016 yılında yayımlayan sanatçı, en çok dinlenenler listesinde uzun süre kalmasıyla da adından söz ettirdi.