İzmir’de topyekun temizlik seferberliği başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ilçe belediyelerinden de destekler gelmeye devam ediyor. Birçok ilçe belediyesi büyükşehir belediyesinin çağrısına uyarak ilçelerde temizlik çalışması başlatmıştı. Çağrıya Karşıyaka Belediyesi’nden de tam destek geldi. “İzmir’e Toz Kondurmuyoruz” sloganına uyan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve Karşıyakalılar, Mavişehir’de her yaştan Karşıyakalının katıldığı çalışma ile caddeleri, sokakları ve sahili pırıl pırıl yaptı.

HER HAFTA 1 GÜN TEMİZLİK

Karşıyaka Mavişehir’de başlayan temizlik hareketine Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile birlikte kamu kurumlarından ve STK’lardan isimler de eşlik etti. Karşıyakalıların yoğun ilgi gösterdiği temizlik çalışması hakkında açıklama yapan Başkan Cemil Tugay, temizlik seferberliğine katılan herkese teşekkür etti. Karşıyaka’da gurur duyulan, çöplerin olmadığı, temiz bir yaşam istediklerini, bu sebepten bir temizlik bilinci oluşturmak için harekete geçtiklerini kaydeden Başkan Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çağrısına uyarak Karşıyaka’da her hafta 1 gün tüm katılımcılarla birlikte temizlik yapacaklarını dile getirdi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN DESTEK GELDİ

Karşıyaka’nın farklı yerlerinde her hafta temizlik çalışmalarının süreceğini söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, vatandaşların temizliğe verdiği destek ile Türkiye’nin daha iyi yarınlara ulaşacağını söyledi. Karşıyaka Mavişehir’de yapılan çalışmaya İzmir Büyükşehir Belediyesi’den de destek geldi. Büyükşehir’den 16 personel ve 6 temizlik aracı ile Karşıyaka Belediyesi’nden 16 personel ve 4 temizlik aracı çalışmalara katıldı.