İzmir’in sevilen isimlerinden Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Giresun Vali Yardımcısı olarak atandı. İzmir’e ve Tire’ye veda edecek olan Kaymakam Tanrıseven, Tire’de bulunan kamu kurumlarının yetkilileri, STK temsilcileri ve basın mensupları ile görüşerek veda ziyaretlerinde bulundu.

ÖNEMLİ HİZMETLER YAPTI

Tire’de ilk ziyaretini Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’a gerçekleştiren Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, Başkan Duran ile gündemdeki konuları değerlendirdi ve görev yaptığı süre içerisinde yerel yetkililerle uyumlu çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, Başkan Duran’a yapacağı çalışmalarda başarı diledi. Kaymakam Tanrıseven’in ilçeye önemli katkıları olduğunu kaydeden Başkan Duran, Tire’de kalıcı izler bırakan Tanrıseven’e teşekkür etti. Tire’deki veda turunu, ilçede bulunan Sivil Toplum Kuruluşları’nın ve meslek odalarının temsilcileri ile yerel yetkilileri ziyaret ederek sürdüren Kaymakam Tanrıseven, ilçedeki yerel basın mensuplarına da giderek veda etti. Tire’de önemli hizmetler gerçekleştirdiği ve ilçenin adının duyurulmasına önemli katkılar sunduğu için Tanrıseven’e teşekkür eder basın mensupları, Tanrıseven’in görev süresi içinde yerel basınla uyumlu hareket ettiğini ve basına büyük önem verdiğini dile getirdi. Daha sonra Tire Cumhuriyet Başsavcısını da ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven, Başsavcı Mehdi Can’a başarı dileklerini iletti.

TİRE HALKI BAĞRINA BASTI

Veda ziyaretleri hakkında konuşan Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, 3 yıldır Tire’ye hizmet vermeye çalıştıklarını ve görev yaptığı süre içerisinde Tireli vatandaşlara kapıları sonuna kadar açtıklarını kaydetti. Tire halkıyla iç içe bir 3 yıl geçirdiklerini ve halkın sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini söyleyen Tanrıseven, bu yaklaşımı gören Tire halkının da kendilerini bağrına bastığını dile getirdi. İlçedeki tüm kurum ve kuruluşlar ile uyumlu bir 3 yıla imza attıklarını ve hoş bir seda bırakmak için hareket ettiklerini kaydeden Kaymakam Tanrıseven, Giresun Vali Yardımcısı olarak atandığını söyledi ve Tire’deki veda ziyaretlerinin devam edeceğini ifade etti.