Spor Toto 1. Lig'e yükselen İzmir ekibi Menemenspor'da, geçtiğimiz günlerde başkanlık seçimi yapılmıştı. Seçimde eski başkan Tahir Şahin başkanlığa seçilmiş ve kongre öncesinde çıkan olaylar gündeme damga vurmuştu. Teknik direktörlüğe Abdullah Ercan'ı getirerek yeni sezon için geri sayıma başlayan Menemenspor'da ortalık yine karıştı. Fikret Uzun'un açtığı dava sonunda Menemen Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından tedbir kararı verildi ve kongredeki kararlar askıya alındı.  

"MENEMENSPOR KAYYUMA DEVREDİLİYOR" İDDİASI

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; kulüp yönetiminin kayyuma kalacağı iddialarının ardından taraftarlar isyan etti. Düzenlenen basın açıklamasında konuşan taraftarlar, kaos ortamının bir an evvel sonuçlanarak takımın 1. Lig'e hazırlanması gerektiğini ifade etti. Menemenspor'u artık tek yürek olarak görmek istediklerini belirten taraftarlar, genel kurulda aday olan Tahir Şahin ve Fikret Uzan'a da birlik olma çağrısında bulundu. 

MENEMENSPOR ŞAMPİYON OLARAK 1. LİG'E YÜKSELDİ 

İzmir ekibi Menemenspor, ligin 33. haftasında Şanlıurfaspor'la berabere kalarak 1. Lig'e yükselmeyi garantilemiş ve 34. haftada ligi şampiyon olarak tamamlamıştı. Geçtiğimiz aylarda Suat Kaya ile yollarını ayıran Menemenspor, futbolseverlerin yakından tanıdığı Abdullah Ercan ile sözleşme imzalamıştı.