İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde dün yaşanan trafik kazası sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; akşam saatlerinde İzmir - Ankara Karayolu Ören Mahallesi Kavşağı'nda, 46 yaşındaki Mustafa Tok'un kullandığı araç, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi üzerine karşı şeride geçti. Araç, karşı şeritten gelen ve 23 yaşındaki Lütfi Değer isimli sürücünün kullandığı araçla çarpıştı.

Kaza yeri can pazarına dönerken çevrede bulunan sürücüler yetkilileri arayarak ihbarda bulundu. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık, jandarma, polis ve AKS ekipleri, yaralıları araç içinden çıkarmak için çalışmalara başladı.

MUSTAFA TOK, FİRDEVS TOK VE YUSUF TOK HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, karşı şeride geçen araçta bulunan ve aynı aileden olan Mustafa Tok, Firdevs Tok ve Yusuf Tok'un hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Kazada hayatını kaybeden 3 kişinin cansız bedenleri morga kaldırıldı.

Diğer aracın içinde bulunan Lütfü Değer ise ilk tedavisinin ardından hastaneye kaldırıldı. Değer'in sağlık durumunun ciddiyeti hakkında bir bilgi verilmedi.

Emniyet ekipleri, kaza sonrası başka bir kaza yaşanmaması için güvenlik tedbirleri alarak yolun tek şeridini kapattı. Araçların kaldırılmasının ardından yol normale döndü.