Star TV’nin yeni dizileri arasında olan Çocuk dizisinde Murat kimdir? İzmirli oyuncu Kenan Acar kimdir? oynadığı diziler ve sevgilisi kim? Soruları sıkça aranan kelimeler arasında yer alıyor. Dizide Murat Karasu karakterini canlandıran Kenan Acar’ın hayatı ve oyunculuk kariyerine dair tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

ÇOCUK MURAT KARASU KİMDİR?

Kenan Acar’ın canlandırdığı Murat Karasu karakteri, ailenin en küçük çocuğu olarak dizide yer alıyor. Sorumluluk almaktan kaçınan ve umursamaz bir karakter olan Murat, Hasan’ın (İsmail Hacıoğlu) karşısında olan bir karakter olarak öne çıkıyor. Öfkesi ve alaycılığı ile bilinen Murat Karasu’yu dizide zor günler bekliyor.

Kenan Acar

OYUNCU KENAN ACAR KİMDİR?

1990 yılında İzmir’de doğan Kenan Acar’ın çocukluk yılları Karşıyaka’da ve Çeşme’de geçti. Acar, İstanbul Teknik Üniversitesi’nden mezun oldu. Okuduğu bölümden dolayı öğrencilik hayatının bir bölümünü New York’ta geçiren Acar, Amerika’da oyunculuk eğitimleri aldı. Basketbol sporuyla ilgilenen ve Karşıyaka Spor Kulübü ile Tuborg’da basketbol da oynayan Kenan Acar, ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Medcezir dizisi ile kazandı.

KENAN ACAR’IN SEVGİLİSİ

Medcezir dizisinin ardından Cesur Yürek, Gamsız Hayat ve Meryem dizilerinde de rol alan Kenan Acar, 2017’de Papatya adlı sinema filminde oynadı ve 2019 yılında Star TV’de yayınlanmaya başlayan Çocuk dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Kenan Acar’ın boyu 1.91 metre, burcu ise Balık. Kenan Acar’ın sevgilisi ise Açelya Topaloğlu’dur.

Damla Sönmez

KENAN ACAR DİZİLERİ

Oyuncu Kenan Acar, 2014’de Medcezir dizisi ile dizi severlerin karşısına çıktı. 2015 yılında Gamsız Hayat dizisinde Arda karakterine hayat veren, 2016 yılında Cesur Yürek dizisinde Ali Ekber karakterini canlandıran Kenan Acar, 2017-2018 sezonunda Meryem dizisinde Güçlü karakterini canlandırdı. 2018’de Elimi Bırakma dizisi oyuncu kadrosuna dahil olan ve Kadir karakterine hayat veren oyuncu, 2019 yılında Çocuk dizisinde Murat Karasu karakterini oynuyor.