Konak'ta trafik kazası! İzmir'in Konak ilçesi, Yeşildere Caddesi'nde trafik kazası meydana geldi. İddiaya göre yolda makas atarak ilerleyen bir araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte yolda ilerleyen bir cipe çarptı. Cip sürücüsü, çarpmanın etkisiyle direksiyonu kırarak, İzmir Otogarı'na yolcu yaşıyan, Doğan Erkayhan'ın kullandığı midibüse çarptı.

Konak trafik kazası! Faciadan dönüldü

KONAK YEŞİLDERE CADDESİ TRAFİK KAZASI

Midibüs, çarpışma sonrası sağ şeritten yan yola doğru uçarken aşağıya doğru eğildi ve askıda kaldı. Midibüsün aşağıya düşmemesiyle faciadan dönüldü. Çevrede bulunan vatandaşlar, emniyet ve sağlık görevlilerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından 7 kişinin yaralandığını tespit ederek yaralıları hastaneye kaldırdı. Emniyet ekipleri, güvenlik tedbirleri alarak başka bir olumsuz durumun olmasını engelledi.

Konak trafik kazası! Faciadan dönüldü

Olayları başlattığı iddia edilen makasçı şoför ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Emniyet ekipleri, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.