Kürk Mantolu Madonna İzmir Kültürpark'ta sahne alacak. 70 yıl önce yazılan ancak halen en çok okunanlar listesinde yer alan, Sabahattin Ali'nin ölümsüz eseri Kürk Mantolu Madonna'nın tiyatro versiyonu olan oyun, İzmirlilerin karşısında çıkacak. Peki Kürk Mantolu Madonna İzmir'de ne zaman, nerede ve hangi saatte başlayacak? Oyunla ilgili tüm detaylar haberimizde... 

KÜRK MANTOLU MADONNA İZMİR KÜLTÜRPARK

Türkiye'de ilk kez tiyatro olarak gösterime giren Kürk Mantolu Madonna oyunu, 17 Eylül 2019 Salı günü saat 21.00'de İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda seyircilerin karşısına çıkacak. Engin Alkan'ın uyarlayıp yönettiği oyunda, birçok ünlü isim yer alacak. Tuba Ünsal, Engin Alkan, Alper Saldıran ve Sercan Badur gibi isimlerin rol alacağı oyunun biletleri de satışa çıktı.

KÜRK MANTOLU MADONNA TİYATROSU İZMİR BİLET FİYATLARI

Biletix'te 3 farklı kategoride satışa çıkan biletler; 78,50 TL, 90,50 TL ve 123,25 TL'den satılıyor. 3. kategori olan, 78,50 TL'lik biletlerin az sayıda kaldığı, diğer biletlerin ise henüz tükenmediği ifade ediliyor. Biletix'ten yapılan açıklamada 7 yaşından küçük çocukların, oyun alanına alınmayacağı ve oyun başladıktan sonra etkinlik alanına giriş yapılamayacağı ifade ediliyor. İzmirlilerin, bu tiyatro oyununa büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Kürk Mantolu Madonna İzmir Kültürpark'ta sahne alacak