Manisa Salihli’den İzmir’e günübirlik hırsızlık için gelen şebekeye yönelik operasyon yapıldı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube tarafından yapılan çalışmada şüphelilerin kullandığı araç tespit edilerek durduruldu ve arama yapıldı. Araçta 10 bin lira değerinde ziynet eşyası ve hırsızlık için kullanılan plastik aparat bulan emniyet birimleri, şüphelileri gözaltına aldı.

İZMİR’E HIRSIZLIK İÇİN GELİYORLARDI

Manisa’dan İzmir’e hırsızlık için gelen zanlıların İzmir’de olduğunu tespit eden emniyet ekipleri, İzmir – Turgutlu – Kemalpaşa yol güzergahında trafik uygulaması yaptı. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, zanlıların içinde bulunduğu aracı durdurarak, araçta arama yaptı. Aramada, emniyet kemerinin iç kısmında, çorap içerisinde saklanmış 10 bin lira değerinde ziynet eşyası ve kapı kilitlerini düşürmek için kullanılan aparat ele geçirildi.

5 ZANLI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Daha önce de suç kaydı bulunan Aykut A., Hakan A., Niyazi Ö., Filiz P. ve Ayşe A. gözaltına alındı. Şüpheliler emniyette yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanan hırsızlık zanlıları cezaevine gönderildi.