TV8 ekranlarında hafta içi yayınlanan Masterchef Türkiye yarışmasının en renkli yarışmacıları arasında yer alan Masterchef Rıfat, farklı giyim tarzı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Masterchef Rıfat nereli? Kimdir? aramaları sıkça yapılıyor. Masterchef’de yarışan Rıfat Yurttaş’a dair ayrıntıları merak eden yarışma takipçileri, özellikle boyu ve giyimi ile dikkat çeken Masterchef Rıfat’ı araştırmayı sürdürüyor. Masterchef Türkiye’de yarışan İzmirli Rıfat Yurttaş’a dair ayrıntılar haberimizde yer buluyor.

MASTERCHEF YASİN KİMDİR? DÜKKANI NEREDE?

MASTERCHEF RIFAT KİMDİR?

1992 doğumlu Rıfat Yurttaş, 27 yaşındadır. Masterchef Türkiye’nin yarışmacıları arasına giren ve tarzıyla dikkat çeken Rıfat Yurttaş, eğitmenlik ve aşçılık yapıyor. Türk mutfağına hakim bir aşçı olan Masterchef Rıfat, ailesinin yemek yapmaktan ziyade, yemek yemeyi sevdiğini kaydediyor. Yemek yapmaya küçük yaşlarda başlayan Masterchef Rıfat, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde mutfak sanatları ve bölümünde eğitim gördü. Üniversite eğitimi devam ederken önemli şeflerden eğitimler alan ve ünlü restoranlarda çalışmaya başlayan Masterchef Rıfat, uzman şef ve aşçılar yetiştirmeye devam ediyor.

MASTERCHEF RIFAT NERELİ?

Masterchef yarışmacısı Rıfat Yurttaş İzmir Çeşmelidir. Ailesi İzmir’de yaşayan, eğitim hayatı İzmir’de geçen Masterchef Rıfat, zeytinyağlı lezzetlerde uzman bir isim olarak öne çıkıyor. Sağlıklı beslenme konusunda da kendisini eğiten Masterchef Rıfat, bu konuda eğitimler de veriyor. Masterchef Türkiye yarışmasında, değerlerinden ödün vermeden yarıştığını, her zaman değişime açık ve arzulu olduğunu kaydeden Masterchef Rıfat, yarışmadan şampiyon olarak ayrılacağı iddiasında bulunuyor.

MASTERCHEF SUNA'NIN DÜKKANI NEREDE?