Mordoğan ve Karaburun'un Düşman İşgali'nden Kurtuluşu'nun 97. Yıldönümü Kutlama Programı belli oldu. Karaburun Belediyesinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada kutlamaların tüm detayları duyuruldu. Peki Mordoğan - Karaburun kutlama programı ne zaman başlayacak? Karaburun ve Mordoğan'da hangi konserler düzenlenecek? Detaylar, haberimizde...

Mordoğan ve Karaburun Düşman İşgali'nden Kurtuluş kutlamaları başlıyor

16 EYLÜL MORDOĞAN YONCA LODİ KONSERİ

Kutlama programı, Mordoğan İskelesi'nde saat 19.00'da fener alayı töreni ile başlayacak. Yürüyüşün ardından saat 20.00'de "Grup Harman" Türk Halk Müziği konseri düzenlenecek ve saat 21.00'de Yonca Lodi konseri başlayacak.

17 EYLÜL KARABURUN TOLGA ÇANDAR KONSERİ

17 Eylül Salı günü ise Karaburun Merkez'de Atatürk Anıtı'na çelenk konulacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girdin Erdoğan konuşma yapacak. Saat 15.30'da şiirler okunacak ve ardından halk oyunları gösterisi başlayacak. Saat 19.00'de fener alayı töreninin ardından "Sonraki İstasyon" isimli grup tarafından konser düzenlenecek. Bu konserin ardından saat 21.00'de Tolga Çandar'ın konseri düzenlenecek ve kutlama programı sona erecek.