Fox TV’nin bu sezona damgasını vuran yapımı Mucize Doktor, oyuncuları ve hikayesi ile dizi severleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Mucize Doktor Nazlı kimdir? Sinem Ünsal kimdir? Yaşı kaç? Boyu ne? aramaları yapan izleyiciler, oyuncu Sinem Ünsal’a dair ayrıntıları merak ediyor. Oyuncuları arasında Taner Ölmez, Onur Tuna, Hazal Türesan, Özge Özder ve Reha Özcan olan Mucize Doktor dizisinde başrolü paylaşan İzmirli oyuncu Sinem Ünsal’ın hayatına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

Sinem Ünsal

MUCİZE DOKTOR NAZLI KİMDİR?

Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterini canlandıran oyuncu Sinem Ünsal’dır. 20’li yaşlarında olan Nazlı, Berhayat Hastanesi’nin cerrahi asistanı ve Taner Ölmez’in canlandırdığı Ali Vefa karakterinin aşkı rolünde yer alıyor. Yetenekli bir asistan olan Nazlı, ilişkilerden uzak duran bir karakterdi ancak Ferman’a aşık oldu. Ferman ise Beliz’le aşk yaşıyor. Mucize Doktor Nazlı karakteri, ilerleyen bölümlerde dizinin merkezinde yer alacak.

yeni başlayan diziler fox tv, star tv, kanal d, show tv

SİNEM ÜNSAL KİMDİR? NERELİ?

Oyuncu Sinem Ünsal İzmirlidir. 1993 doğumlu Ünsal, İzmir’in Foça ilçesinde yaşadı. Edebiyat bölümü mezunu olan, çocuk ve gençlik edebiyatında lisans yapan Sinem Ünsal, daha sonra oyunculuk eğitimleri de alarak kariyerini bu yönde geliştirdi. 2016 yılından bu yana dizi ve yapımlarda yer alan Ünsal, tiyatro oyunlarında da oynuyor. Oyunculuk yeteneği ile çeşitli ödüller de kazanan Sinem Ünsal, Çoban Yıldızı, Siyah Beyaz Aşk ve Kızım dizilerinin ardından Mucize Doktor dizisi oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Gülşah Saraçoğlu