İzmir’in Bornova ilçesinde belediye personeli ile bir araya gelen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, personelin Kurban Bayramı’nı tebrik etti ve personele seslenerek, Bornova’yı birlikte büyüteceklerini dile getirdi.

MAAŞLAR İYİLEŞTİRİLDİ

Bornova Belediyesi personeli ile Büyük Park’ta buluşan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, tüm belediye çalışanlarının elini sıkarak bayramlarını kutladı. Bayramlaşma törenine belediye kurmayları ve sendika temsilcileri ile katılan Başkan İduğ, 2 bin 40 kişiyle tek tek bayramlaşmanın büyük bir onur olduğunu kaydetti. Bornova Belediyesi’ni büyütüp iyi işler yapacaklarını dile getiren Başkan İduğ, Bornova’nın büyümeye ihtiyacı olduğunu, nüfusunun 500 bin olduğunu ancak her gün 1 milyon insanın ilçede yaşadığını ifade etti. Bornova’nın geleceği hakkında yapılacak tüm planlamaların buna göre yapılacağını kaydeden Başkan İduğ, tüm bu işler için belediye çalışanlarına ihtiyaçları olduğunu, iyi koşullarda çalışılarak verimli işler yapılması gerektiğini söyledi. Çalışan maaşları hakkında hatırlatma da yapan Başkan İduğ, maaşların iyileştirildiğini, diğer çalışma şartları için düzenlemelerin yapılacağını dile getirdi.

EĞİTİMLER YAPILACAK

Bornovalı vatandaşların ilçenin geleceğine dair beklentileri olduğunu ve bunlar için sadece paranın ve projelerin yeterli olmadığını kaydeden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sorunların çözümü ve beklentilerin karşılanması için çalışkan belediye personellerine ihtiyaç duyduğunu ifade etti. Personelin yeteneklerinin ortaya çıkarılması için eğitim faaliyetlerinin yapılacağını, mutluluğun öğrenmekten ve paylaşmaktan geçtiğini kaydeden Başkan İduğ, çalışanların bayramlarını kutladı ve bayram geleneklerinin önemine değindi.