İzmir’in Narlıdere ilçesinde bu yıl ilk kez organize edilen Narlıdere Deniz Festivali sona erdi. Narlıdere Belediyesi tarafından düzenlenen 9 Eylül Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları ile sona eren festivalde dereceye girenlere kupa ve madalyalar verildi.

NARLIDERE DENİZ FESTİVALİ SONA ERDİ

Narlıdere’de düzenlenen yelken yarışlarına 9 takım ve 200 sporcu katılım sağladı. Sahilevleri açıklarında yapılan yarışlarda çetin bir mücadele sergilendi. Yelken yarışlarının sonunda ise dereceye girenlere madalyaları ve kupa verildi. Kupa törenine katılarak, farklı kategorilerde yarışan yarışmacılara kupa ve madalyalarını takdim eden Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Narlıdere’ye sahip çıkılması gerektiğini, Narlıdere Deniz Festivali’ni bu yüzden geliştirerek geleneksel bir hale getireceklerini dile getirdi.

Narlıdere Deniz Festivali

BAŞKAN ALİ ENGİN FESTİVALİ DEĞERLENDİRDİ

Festivalin Narlıdere’ye çok yakıştığını kaydeden Başkan Engin, Narlıdereli gençleri ve çocukları spora yönlendirmek istediklerini ve yelken yarışlarına katılan tüm sporculara teşekkür ettiğini ifade etti. Doğa ve çevre farkındalığı oluşturdukları Narlıdere Deniz Festivali’nin başarıyla sonuçlandığını kaydeden Başkan Engin, 9 Eylül Kurtuluş Kupası Yelken Yarışlarının da festivalin en önemli renklerinden biri olduğunu ve 9 Eylül gününü İzmir’e yakışır şekilde kutladıklarını dile getirdi.

Narlıdere Deniz Festivali