Nazan Öncel konseri, 4 Ekim 2019 Cuma günü, saat 21.30’da, İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılacak.

NAZAN ÖNCEL KONSER BİLET FİYATLARI

İzmir Karşıyakalı Nazan Öncel, en güzel şarkılarını İzmirliler için seslendirecek. Pop müziğin usta sanatçısı, 4 Ekim’de Bostanlı Suat Taşer Sahnesi’nde sevenleri ile buluşacak. Saat 21.30’da başlayacak Nazan Öncel konserine 6 yaşından küçük çocukların getirilmemesi ve 6 yaş ile üstü çocukların bilet alması isteniyor. Konser etkinliğine ses ve kayıt cihazlarının alınmayacağı da not olarak duyuruldu. 3 kategoriden oluşan Nazan Öncel konseri bilet fiyatları ise şöyle;

  • 1. Kategori: 160 TL
  • 2. Kategori: 125 TL
  • 3. Kategori: 85 TL
Nazan Öncel

NAZAN ÖNCEL İZMİR KARŞIYAKALI

Küçük yaşlarda gitar ve mandolin çalmaya başlayan Nazan Öncel, 1975 yılında İzmir Radyosu tarafından düzenlenen yarışmada birinci oldu. 22 yaşında ilk 45’liğini çıkaran sanatçı, müzik dünyasında “İzmirli” olarak tanındı. 1980’li yıllarda 2 şarkısıyla Eurovision Şarkı Yarışması elemelerine katılan Öncel, 1982 yılında yeni bir albüm daha çıkardı. Babasının şiirlerini de besteleyen sanatçı, İzmir’de birçok konser etkinliğine genç yaşlarda imza attı. İzmir Efes Oteli’nin gazinosunda uzun yıllar sahne alan İzmir Karşıyakalı Nazan Öncel, 1986 yılında İzmir’den İstanbul’a taşınarak, müzik kariyerini sürdürdü.

Nazan Öncel

NAZAN ÖNCEL İZMİR KONSERİ NEREDE, SAAT KAÇTA?

  • Konser adı: Nazan Öncel İzmir konseri
  • Konser tarihi ve saati: 4 Ekim 2019 Cuma / 21.30
  • Konser yeri: Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu / Karşıyaka