Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve oyuncuları arasında Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Altan Erkekli, Neşe Baykent, Asena Tuğal ve Zeynep Tuğçe Bayat olan Afili Aşk dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Afili Aşk Yelda kimdir? Neşe Baykent kimdir? Eşi kim? Oynadığı diziler en çok aranan başlıklar arasında yer alıyor. İzmirli oyuncu Neşe Baykent’in hayatına dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

AFİLİ AŞK YELDA KİMDİR?

Afili Aşk dizisinde Yelda karakterine hayat veren oyuncu Neşe Baykent’tir. Afili Aşk dizisinde 40’lı yaşlarda olan Yelda Yiğiter, oyuncu Altan Erkekli’nin canlandırdığı Muhsin Yiğiter karakterinin ikinci eşi olarak dizide yer alıyor. Eski manken ve iyi eğitimli Yelda, sosyeteye giremediği için üzülüyor ve bu görevi, Çağlar Ertuğrul’un canlandırdığı oğlu Kerem Yiğiter’e yüklüyor.

NEŞE BAYKENT KİMDİR? DİZİLERİ

1975 İzmir doğumlu Neşe Baykent, Hacettepe’de tiyatro bölümünden mezun oldu. Neşe Baykent’in ilk oyunculuk deneyimi Keşanlı Ali Destanı dizisinde oldu. Yıllar içinde bir çok dizide ve sinema filminde roller üstlenen Neşe Baykent, 1,66 metre boyundadır. Burcu ikizler olan Neşe Baykent, Kanal D’nin sevilen dizisi Afili Aşk’ta Yelda Yiğiter karakterini canlandırıyor.

Saba Tümer