Ödemiş cenaze ilanları... Ödemiş Belediyesi, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Şerife Orhan, Fadime Ericek, Nimet Türkön ve Mehmet İnce'nin hayatını kaybettiğini duyurdu. Ödemiş Belediyesinden yapılan açıklamada hayatını kaybeden kişilerin nerelerde toprağa verileceği duyuruldu. Ödemiş Belediyesinin açıklamaları şu şekilde:

ÖDEMİŞ BELEDİYESİ CENAZE İLANLARI

  • Merhum Kiraz Eski Esnaflarından Mehmet Orhan'ın eşi, Eczacı Erkan Orhan , Melek Üzüm ve Vesile Orhan anneleri, Emekli Öğretmen Nuri Üzüm'ün kayınvalidesi ŞERİFE ORHAN vefat etmiştir. Merhume'ye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Cenazesi CUMA namazından sonra KİRAZ YAĞLAR camiinde kılınacak cenaze namazının ardından KİRAZ YAĞLAR MAHALLE mezarlığında toprağa verilecektir. Dost ve yakınlarına duyurulur.
  • Cumhuriyet Mahallesi Alioba Sokak No:19’da oturan, Gardiyan Nuri Ericek ve Nurten Keser’in annesi, Fatma Ay, Dilek Akçalı ve Mehmet Ali Ericek’in babaanneleri, Adagideli FADİME ERİCEK vefat etmiştir. Merhume’ye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Cenazesi İKİNDİ namazından sonra BÜYÜK camiinde kılınacak cenaze namazının ardından AHRANDI mezarlığında toprağa verilecektir. Dost ve yakınlarına duyurulur.
  • Refik Türkön, Bedriye Şen ve Vesile Yılmaz'ın anneleri, Osman Şen ve Ali Orhan Yılmaz'ın kayınvalidesi, Doktor Mesude Doler ve Ödemiş 3.Noteri Ayla Yılmaz Bektaş'ın anneanneleri, Kaymakçı Mahallesi'nden NİMET TÜRKÖN vefat etmiştir. Merhume'ye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Cenazesi CUMA namazından sonra KAYMAKÇI MERKEZ camiinde kılınacak cenaze namazının ardından KAYMAKÇI MAHALLE mezarlığında toprağa verilecektir. Dost ve yakınlarına duyurulur.
  • Eski Vergi Dairesi Müdürlerinden Ahmet İnce’nin oğlu, Çetin İnce ve Öğretmen Metin İnce’nin abileri, Ahmet Gündüz İnce ve Sevil İnce’nin babaları, Radyoloji Uzmanı Doktor MEHMET İNCE vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Cenazesi CUMA namazından sonra YENİ FOÇA camiinde kılınacak cenaze namazının ardından YENİ FOÇA mezarlığında toprağa verilecektir. Dost ve yakınlarına duyurulur.