İzmir’in Ödemiş ilçesinde yaşayan vatandaşların keyifli etkinliklerde bir araya gelmesi için eğlence programı düzenleyen Ödemiş Belediyesi, “Yaylada, Kırsalda, Merkezde, Eğlence Her Yerde” adını verdiği etkinlik programlarının ilkini Ödemiş’in Köseler Mahallesi’nde düzenledi. Köseler sakinleri, konserde seslendirilen şarkı ve türkülere eşlik etti ve dansa katıldı. Gecede ayrıca çocuklar için de gösteriler, oyunlar ve deneyler yapıldı.

ERİŞ: BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Ödemiş’in tüm mahallelerine eğlenceli programlar götürmek ve bölge halkının keyifli etkinliklerle sosyalleşmesine katkı sunmak için harekete geçen Ödemiş Belediyesi ilk etkinliği Köseler Mahallesi’nde düzenledi. Programa Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’in yanı sıra, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi, İzmir Tarımsal Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatifler Birliği (Köy-Koop) Başkanı Neptün Soyer, STK temsilcileri, politikacılar, muhtarlar ve mahalle halkı katılım sağladı. Etkinlikte konuşan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in evleri olduğunu, bu evde büyük bir aile olduklarını dile getirdi ve tüm Ödemişlilerin ailenin bir üyesi olduğunu vurguladı. Köy-Koop Başkanı Neptün Soyer’le kooperatif faaliyetleri üzerine görüştüklerini kaydeden Başkan Eriş, Tunç Soyer’in vereceği destek ile büyümenin kırsaldan başlayacağını söyledi ve yarınların daha güzel olacağını ifade etti.

SONRAKİ ETKİNLİK HAMAMKÖY’DE

Ödemiş Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sahne alan Kent Orkestrası, sevilen türküleri ve şarkıları seslendirdi ve geceye katılanlar hareketli şarkılarda dans ederek doyasıya eğlendi. Etkinlikte çocuklar için de birçok aktivite vardı. Çocukların deney yapabilmesi için stant açıldı, animasyon gösterisi ve çeşitli oyunlar da Ödemişli çocuklar için etkinlikte yer aldı. Yetkililer, bir sonraki etkinliğin 16 Ağustos Cuma günü Hamamköy’de yapılacağı bilgisini paylaştı.