Overkill İzmir konseri 27 Eylül Cuma günü saat 21.00’de, Karşıyaka Mavi Bahçe’de bulunan SoldOut Performance Hall sahnesinde yapılacak. Biletler 115 TL’den satışa sunuldu.

OVERKILL THRASH METAL GRUBU İZMİR’DE

Thrash metalin önemli grupları arasında yer alan Overkill, İzmir Karşıyaka’da konsere hazırlanıyor. Heavy metal’in bir alt türü olan thrash metal, ekstrem müzik türleri arasında yer alıyor. Hızın ve agresifliğin ön planda olduğu etkinlik performanslarının ortaya çıkışı 70’li ve 80’li yıllara dayanıyor. Karşıyaka Mavişehir’de bulunan Mavi Bahçe AVM’de, SoldOut Performance Hall’de konser verecek olan dünyaca ünlü grup, Motörhead grubunun bir şarkısından yola çıkılarak kuruldu. New Jersey’li grup, ardı ardına çıkardıkları albümler ve çok ses getiren konserleri ile önemli bir hayran kitlesine eriştiler. Thrash metalin en önemli temsilcilerinden biri olarak gösterilen Overkill, 34 yıllık bir müzik kariyerine sahip. 19 albüm çıkaran grup, dünya turnesine sık sık çıkmasıyla da biliniyor.

Overkill

OVERKILL KONSER FİYATI

27 Eylül Cuma günü saat 21.00’de İzmir Karşıyaka Mavi Bahçe AVM SoldOut Performance Hall’de sahne alacak Overkill, yeni çıkardıkları Wings of War albümünden ve en bilinen şarkılarından örneklerle İzmir konserinde hayranları ile buluşacak. Overkill konseri bilet ücreti 115 TL ve konser etkinliği ayakta izlenecek. Konser etkinliği için SoldOut Performance Hall kapıları saat 20.00’de açılacak. Etkinliğe 18 yaşından küçükler katılamıyor. Mavişehir’de müziğin ritmine yön vermek için açılan SoldOut Performance Hall, farklı tarzı ile önemli konserlere ev sahipliği yapacak.

OVERKILL KONSERİ NEREDE, SAAT KAÇTA?

  • Konser adı: Overkill İzmir Konseri 2019
  • Konser tarihi ve saati: 27 Eylül Cuma / 21.00
  • Konser yeri: Mavi Bahçe AVM SoldOut Performance Hall / Mavişehir Karşıyaka