Ünlü şarkıcı Edis Görgülü, ya da bilinen ismiyle Edis, Londra’da doğmuştur. Çocukken ailesiyle birlikte İzmir’e taşınmıştır. Edis Görgülü'nün kaç yaşında, kim olduğunu, annesini ve kardeşini, nereli olduğunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Şarkıcı Edis Görgülü kaç yaşında, annesi - kardeşi kim, nereli

EDİS GÖRGÜLÜ YAŞI, NERELİ

28 Kasım 1990 tarihinde (29 yaşında) doğan Edis Görgülü Galatasaray Üniversitesi’nde İletişim okumaktadır. Aslen İzmirli olan Edis Görgülü, koyu bir Galatasaray taraftarıdır. Bir süre İstanbul Üniversitesi’nde Konservatuvar okuduğunu ancak okuldan atıldığı için lisansını tamamlayamadığını belirtmiştir.

EDİS GÖRGÜLÜ OYNADIĞI DİZİLER, BURCU

Müzisyenlik kariyerine atılmadan önce bir dönem oyunculuk yapmıştır. Dinle Sevgili ve Hayatımın Rolü isimli dizilerde rol almış ve bu sırada menajeriyle tanışmıştır. Oyunculuk yaparken asıl istediğinin bu olmadığını anlamış ve müzik yapmaya karar vermiştir. İlk single parçası 'Benim Ol’u 2014 yılında çıkarmış ve dinleyicilerin ilgisini çekmiştir. Daha sonra 2016 yılında ‘Dudak’ ve 2017 yılında ‘Çok Çok’ adlı single parçalarını müzikseverlere sunmuş ve hızlı bir yükseliş göstermiştir. Bu başarılı parçaların arka arkaya gelmesiyle birlikte bir çok ödül töreninde ‘En İyi Çıkış Yapan Sanatçı’ dalında ödül kazanmıştır. Performansı sırasında yalnızca sesiyle değil, dansıyla da göz doldurmaktadır. Yay burcudur.

hadise aslen nereli, boyu kaç, burcu ne

EDİS GÖRGÜLÜ BOYU VE KİLOSU

1.80 cm boyundadır ve 72 kilodur.

EDİS GÖRGÜLÜ ANNESİ - KARDEŞİ

Edis Görgülü'nün annesi Sevil Görgülü'dür. Sevil Görgülü'nün geçtiğimiz dönemde bir konserde oğlunu öpmek istemiş ancak güvenlik görevlileri kendisini engellemişti. Edis durumu gülerek karşılamış "Her gün benimle o" ifadelerini kullanmıştı. Edis Görgülü'nün kardeşinin ismi bilinmezken geçtiğimiz dönemde kardeşiyle bir fotoğraf paylaşmış, iki kardeşin birbirine benzerliği dikkat çekmişti.

serdar ortaç hastalığı ne