Bu yıl 20. kez düzenlenecek olan Seferihisar Mandalina Festivali 2019 kapsamında ilçe yine on binlerce kişiyi ağırlayacak. Seferihisar mandalinasının tanıtımı amacıyla gerçekleştirilecek olan etkinlikte konserler, yarışmalar ve dans gösterileri de yapılacak. Etkinliğin başlamasına kısa süre kala, Seferihisar Mandalina Festivali'ne katılmak isteyen birçok kişi "Seferihisar Mandalina Festivali ne zaman" aramasını yapmaya başladı. Peki festival ne zaman başlayacak, hangi etkinlikler yapılacak? Detaylar haberimizde...

Seferihisar Mandalina Festivali 2019 programı belli oldu

SEFERİHİSAR MANDALİNA FESTİVALİ NE ZAMAN

Artık bir gelenek haline gelen Seferihisar Mandalina Festivali 2019, 17 Kasım 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek. Festival, Seferihisar Çarşı Meydanı'nda yapılacak. Etkinlikler, saat 12.00'de başlayacak ve 23.00'e kadar sürecek.

Seferihisar Mandalina Festivali kapsamında bölgeye birçok tadım standı kurulacak. Bunun yanı sıra dans gösterileri, müzik dinletileri ve geziler de düzenlenecek. Etkinlikte 15 ton mandalina dağıtılacak. Bununla birlikte mandalina kral ve kraliçesi yarışması da yapılacak. Etkinliğe, hem İzmir'den hem de şehir dışından on binlerce kişinin katılması bekleniyor.

SEFEREHİSAR MANDALİNA ŞENLİĞİ PROGRAMI

  • Etkinlik adı: 20. Seferihisar Mandalina Şenliği 2019
  • Düzenleyen: İzmir Seferihisar Belediyesi
  • Tarih/Saat: 17 Kasım 2019 Pazar / 12.00 – 23.00
  • Etkinlik yeri: Seferihisar Çarşı Meydanı
  • Etkinlik notu: Halka açık ve ücretsiz