İzmir’in Selçuk ilçesi, konserler, dans gösterileri ve etkinliklerle dolu Efes Festivali EFEST’e ev sahipliği yaptı. 6 Eylül Cuma günü başlayan EFEST’in final gecesinde Latin dans gösterileri ve Grup Rubato konseri yapıldı.

EFES FESTİVALİ EFEST SONA ERDİ

Efes Selçuk’ta ilçenin farklı noktalarında etkinliklerin yapıldığı EFEST, küçükten büyüğe tüm Selçukluları mutlu etti. Kültür sanat etkinliklerinden konserlere, spor aktivitelerinden yemek kültürüne, Selçuk’un zengin tarihini yansıtan Efes Festivali’nde İstasyon Meydanı’nda çocuklar için sahne kuruldu ve çocuklar oyunun tadını doyasıya çıkardı. Selçuk’un düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünde yapılan etkinlikler kapsamında dans gösterilerinin yer aldığı sahne performansları da büyük ilgi gördü.

Efes Festivali EFEST 2019

EFEST’E İLGİ YOĞUN OLDU

Efes Selçuk’un doğum gününü kutladıklarını kaydeden Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle andıklarını kaydetti. EFEST’e yoğun ilgi gösterildiğini, EFEST’in güçlenerek geleceğe taşınacağını söyleyen Başkan Sengel, Efes Selçuk’un dünyanın en önemli markası olduğunu, bu markayı tüm dünyaya tanıtacaklarını söyledi. Efes Festivali ile esnafın da para kazandığını kaydeden Başkan Sengel, Efes Selçuk’un ilham veren kent olmayı sürdüreceğini dile getirdi.

GRUP RUBATO KONSER VERDİ

Efes Festivali EFEST’in son gününde Rubato sahne aldı. Türk müziğinin önemli eserlerini seslendiren Grup Rubato, söylediği bir şarkıyı konsere katılanlarla birlikte seslendirdi. Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Grup Rubato’ya EFEST’e katıldıkları için teşekkür etti. Hep birlikte EFEST’e sahip çıkacaklarını kaydeden Başkan Sengel, festivalde katkısı olan herkese teşekkür ettiğini dile getirdi.