Selçuk Efes’te bulunan butik otellerin temsilcileri Şirince’de bulunan Nişanyan Otel’de bir araya geldi. Selçuk Belediyesi’nde istihdam edilen turizm sorumlusu da toplantıya katıldı. Selçuk’ta turizmin gelişmesi için adım atan Selçuk Belediyesi’nin turizm dopingi otel yetkililerini memnun etti.

TURİZM SORUMLUSU GÖREVİNE BAŞLADI

Selçuk Efes Küçük Oteller Derneği tarafından düzenlenen toplantıya katılan Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Osman Gülmez, belediye bünyesinde turizm sorumlusu istihdam edilmesinin önemli bir adım olduğunu, turizme katkı sunulması için harekete geçtiklerini kaydetti. Selçuk turizminin paydaşlarıyla organize şekilde adım atılması, yeni turizm alanlarının açılması, kültür ve sosyal yaşam alanlarında gelişimlerin hız kazanması için turizm sorumlusunun planlamalar yapacağını söyleyen Gülmez, attıkları bu adımın Selçuk turizmine ve dernek üyelerine katkısı olacağını dile getirdi.

SELÇUK MARKASI BÜYÜYECEK

Selçuk Efes Küçük Oteller Derneği üyesi Ali Serkan Atlan da bir konuşma yaparak, geçen hafta organize edilen Selçuk Şen Şeftali Şenliği’nin Selçuk Belediyesi ve dernekleri arasındaki bağı güçlendirdiğini, sosyal medyada reklam atağı yapıldığını ve organize hareketlerin verimli olduğunu ifade etti. Selçuk turizmini hızlı bir ivmeyle yükseltmek için derneklerini geçtiğimiz yıl kurduklarını dile getiren Atlan, ortak hareket ederek Selçuk markasını büyütebileceklerini söyledi. Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu da toplantıda söz alarak butik otelciliğin önemine değindi. Başkan Yolcu, Selçuk turizminde önemli bir yeri olan butik otelciliğe her zaman destek vereceklerini kaydetti.