Ekranların yeni dizisi Azize’de Tuna Alpan karakteri göze çarpıyor. Kartal Alpan’ın halası rolünde karşımıza çıkan oyuncunun gerçek adı merak ediliyor. Azize Tuna Alpan kimdir? Gerçek adı ne? Selen Öztürk kimdir? Oynadığı diziler sıkça aranıyor. Buğra Gülsoy ile Hande Erçel’in başrolü paylaştığı Azize dizisinde Mustafa Yıldıran, Duygu Sarışın ve Başak Daşman ile birlikte rol alan Selen Öztürk’ün hayatına dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

AZİZE TUNA ALPAN KİMDİR? GERÇEK ADI NE?

Azize dizisinde Tuna Alpan karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Selen Öztürk’tür. Tuna Alpan, dizide Kartal Alpan’ın halası rolünde yer alıyor. Ailenin iç işlerinin sorumlu olduğu Tuna Alpan, dizinin en önemli oyuncuları arasında yer alıyor.

Damla Sönmez

SELEN ÖZTÜRK KİMDİR? NERELİ?

1980 yılında doğan Selen Öztürk İzmirlidir. Selen Öztürk’ün annesi Kıbrıslı, babası Uşaklıdır. Devlet Konservaturarı bölümü mezun olan Selen Öztürk, çeşitli tiyatrı oyunlarında oynadı ve 2007 yılında Kara Yılan dizisi ile televizyonlarda görülmeye başladı. 1.70 boyunda olan Selen Öztürk Aslan burcudur. Aynı zamanda seslendirme sanatçısı olan Selen Öztürk, bir çok gişe rekortmeni yabancı filmin Türkçe dublaj kadrosunda yer aldı. Payitaht Abdülhamid dizisinde Seniha Sultan karakterini canlandıran Selin Öztürk, Mahalle ve Çiçero sinema filmlerinde de rol aldı. Tecrübeli oyuncu Azize dizisinde Tuna Alpan karakterini canlandırıyor.

Hadise