İzmir Bayraklı’da Kurban Bayramı için bayramlaşma töreni yapıldı. Törende konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, seçim sürecinde tüm söylediklerinin ve verdikleri sözlerin arkasında olduklarını, Bayraklı’nın problemlerini çözeceklerini dile getirdi ve belediye çalışanlarının huzuru için ne gerekiyorsa yapacaklarını vurguladı.

EŞİT HİZMETİN TEMİNATI CHP

Bayraklı Mustafa Kemal Spor Salonu’nda yapılan bayramlaşma törenine Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ve belediye çalışanlarının yanı siyasi parti temsilcileri ve muhtarlar da katıldı. Bayraklı Belediyesi çalışanları için canlı müzik ve halk oyunları etkinliği düzenlendi ve personel Başkan Sandal ile halay çekti. Törende bir konuşma yapan Başkan Serdar Sandal, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Bayraklı’nın geleceğine dair verdikleri tüm sözlerin arkasında olduklarını, sözleri tek tek yerine getireceklerini kaydetti. Bayraklı’da yapacakları işe politika bulaştırmayacaklarını ve hiç kimseyi ötekileştirmeyeceklerini söyleyen Başkan Sandal, bu sözlerin de arkasında olduklarını, Bayraklı halkına verilecek tüm hizmetlerde herkese eşit ve adil olacaklarını dile getirdi. Cumhuriyet Halk Partili olduğunu ve CHP’nin ilkeleri ile değerlerine inandığını kaydeden Başkan Sandal, eşit hizmetin teminatının Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu ifade etti.

PERSONELİN ŞARTLARI İYİLEŞECEK

Tüm belediye personelinin güç birliği içinde çalışmasının kendilerini mutlu edeceğini, sendikal bir mücadeleye inandıklarını söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, göreve geldikleri günden bu yana kimsenin ekmeğiyle ve işiyle oynamadıklarını, daha önce söz verdikleri gibi, ekmeği büyütmek için çalıştıklarını ifade etti. Bayraklı Belediyesi personelinin hak ettiği tüm şartlara kavuşacağını ve işinin hakkını veren çalışanların hiçbir sorunla karşılaşmayacağını söyleyen Başkan Sandal, ilçedeki çalışma huzurunu üst seviyelere çıkaracaklarını söyledi.