İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri’nin son konuğu Serkan Kaya olacak. Arabesk ve pop eserler seslendiren Serkan Kaya, 15 Eylül 21.30’da sahneye çıkacak.

İZMİR FUARI KONSERLERİ

İZMİR ÇİM KONSERLERİ’NİN SON ETKİNLİĞİ

Şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Serkan Kaya, 15 Eylül 2019 Pazar günü, saat 21.30’da sahneye çıkarak, 2019 Çim Konserleri’nin son etkinliğine katılacak. Kültürpark Çim Alanı’nda sahne alacak olan sanatçı, Arabesk müziğin son dönemlerdeki önemli temsilcileri arasında sayılıyor.

Serkan Kaya Konseri 2019

İZMİR FUARI’NDA SERKAN KAYA KONSERİ 2019

Sevilen şarkılarını İzmirliler için seslendirecek olan müzisyen Serkan Kaya, İzmir Fuarı’nın konuğu olarak İzmir’e geliyor. Fuar Açıkhava konserlerinde hayranları ile buluşacak olan sanatçı, 15 Eylül akşamında İzmirlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak. Serkan Kaya konseri, Kültürpark Yeraltı Otoparkı Üstü Çim Alanı’nda gerçekleşecek.

İZMİR FUARI GİRİŞ ÜCRETİ

Serkan Kaya Konseri 2019

SERKAN KAYA KONSERİ NEREDE, SAAT KAÇTA?

  • Konser/Etkinlik Adı: İzmir Fuarı Çim Konserleri / Serkan Kaya Konseri
  • Konser/Etkinlik Tarihi ve Saati: 15 Eylül 2019 Pazar / 21.30
  • Konser/Etkinlik Yeri: Kültürpark Yeraltı Otoparkı Üstü Çim Alanı / Konak
Serkan Kaya Konseri 2019

SERKAN KAYA KİMDİR?

Arabesk ve pop tarzında eserler seslendiren şarkıcı, besteci ve şarkı sözü yazarı Serkan Kaya, 1977 Sivas doğumlu. İlk albümünü 2000’de çıkaran sanatçı, uzun bir aranın ardından 2011 yılında ikinci albümünü çıkarmış ve yeniden aktif olarak şarkıcılık kariyerine devam etmiştir. Üçüncü albümü ile patlama yaşayan Serkan Kaya, üçüncü albümünde yer alan “Kalakaldım” şarkısı ile önemli bir çıkış yakalamıştır. Fantezi, Halk Müziği dalında ödüller kazanan sanatçı Serkan Kaya, arabesk müziğe getirdiği yeni bakış açısıyla da sahnelerin aranılan isimleri arasında yer alıyor.