Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Sevcan Yaşar İzmir’de dünyaya gelmiştir. Oynadığı birçok dizide beğeni toplayan Sevcan Yaşar'ın kim olduğunu, yaşını, boyunu ve dizileri hakkındaki ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

İzmirli ünlü oyuncu Sevcan Yaşar

SEVCAN YAŞAR KİMDİR, YAŞI

18 Kasım 1990 tarihinde doğan Sevcan Yaşar akrep burcudur. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuk yapmak istediğini dile getirmiş, ailesini kırmamak adına  Ege Üniversitesi Biyoloji bölümünden mezun olmuştur. Günümüzde Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde öğrenim görmektedir.

Ailesinin isteğini yerine getirdikten sonra kendi hayalleri doğrultusunda hareket etmiş ve 23. Miss Model of Turkey yarışmasında 1. olmuştur. Ardından Dünya Kainat Güzeli seçilmiştir.

Güzellik yarışmasıyla adını duyurmasıyla birlikte oyunculuk deneyimine 2002 yılında Böyle Bitmesin dizisi ile başlamıştır. Çeşitli dizilerde rol almıştır.

SEVCAN YAŞAR DİZİLERİ

  • Böyle Bitmesin
  • Aramızda Kalsın
  • Kayıp Şehir
  • Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
  • Bahtiyar Ölmez
  • Erkenci Kuş

2018 yılında İki İyi Çocuk adlı sinema filmindeki rolüyle izleyicilerin beğenisini toplamıştır. Sevcan Yaşar, küçük yaşlarda tekvando sporuyla uğraştığını, bu sporu yaparken yüzüne aldığı darbelerden dolayı burnunda bir şekil bozukluğu olduğunu, hem sağlık hem de görünüm için estetik ameliyatı geçirdiğini açıklamıştır.

Günümüzde de spora ilgisinin bulunduğunu, farklı spor dallarıyla uğraştığını, ayrıca sağlıklı beslenmeye özen gösterdiğini dile getirmiştir.

SEVCAN YAŞAR KİLOSU BOYU

1.78 cm boyundadır. 62 kilodur.

defne samyeli