Star TV ekranlarında Cuma akşamları dizi severler ile buluşan Sevgili Geçmiş dizisi Çilem kim? Elifcan Ongurlar kimdir? Yaşı ve biyografisi merak edilmeye devam ediyor. Oyuncu ile ilgili tüm ayrıntılar ve Sevgili Geçmiş dizisindeki rolü cevap buldu.

ÇİLEM AKAN CAHİDE’NİN KIZI

Sevgili Geçmiş dizisinde Çilem Akan karakterini canlandıran oyuncu, dizide Cahide’nin (Ece Uslu) küçük kızı rolünü oynuyor. Azra Yılmaz (Özge Özacar) ile büyüyen Çilem, Azra tarafından korunan bir karakter. Dizide kıskanç bir rolü canlandıran Çilem’in geleceğe dair büyük umutları var.

SEVGİLİ GEÇMİŞ ÇİLEM: ELİFCAN ONGURLAR KİMDİR?

Sevgili Geçmiş dizisinde Çilem Akan rolünü oyuncu Elifcan Ongurlar canlandırıyor. 1993 İzmir doğumlu Elifcan Ongurlar, üniversite eğitimini İstanbul’da tamamladı ve oyunculuk bölümünden mezun oldu. 2012 yılında “Ateşin Düştüğü Yer” adlı sinema filminde rol alan Ongurlar, “Kayıp Şehir” dizisinde “Seher” karakterine hayat verdi. Daha sonra “Kara Ekmek”, “Kiralık Aşk” ve “Kızlarım İçin” dizilerinde rol alan oyuncu, son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Sevgili Geçmiş dizisinde “Çilem Akan” karakterini canlandırıyor.

defne samyeli