Yeni sezonda Star TV'de ekranlara gelen Sevgili Geçmiş dizisinin bu hafta 5. bölümü ekranlara gelecek. Yönetmenliğini Aydın Bulut'un, senaristliğini ise Funda Alp'in yazdığı dizinin yapımcılığını ise İnci-İsmail Gündoğdu üstleniyor. İlk olarak 25 Ekim 2019 günü ekranlara gelen Sevgili Geçmiş dizisi, çekim yapılan yerler itibarıyla en çok ilgi çeken yapımlardan biri haline geldi. Cuma günleri ekranlara gelen Sevgili Geçmiş dizisini izleyenler, Sevgili Geçmiş dizisinin nerede çekildiğini merak ediyor. Peki Sevgili Geçmiş nerede çevrildi, nerede geçiyor? Sevgili Geçmiş'in çekildiği Güneşli Bahçe nerede, nereye bağlı? Tüm soruların cevabı, haberimizde...

Sevgili Geçmiş nerede çevrildi? Nerede geçiyor, Güneşli Bahçe nerede

SEVGİLİ GEÇMİŞ NEREDE ÇEVRİLDİ, NEREDE GEÇİYOR

Bu hafta Cuma günü (22 Kasım 2019) yeni bölümü ekranlara gelecek olan Sevgili Geçmiş dizisinin büyük çoğunluğu İzmir'in Urla ilçesinde çekiliyor. Urla'nın yanı sıra Urla'ya yakın bir bölgede bulunan Karaburun ve İzmir'in merkezinde de çekimler yapılıyor. Sevgili Geçmiş dizisinin bazı çekimlerinin de Çeşme'de yapıldığı ifade ediliyor. Bununla birlikte dizinin, birçok dizi gibi İstanbul'a taşınacağı iddiası bulunuyor. Bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Diziyle ilgili bu kararın, 10. bölümden sonra alınması bekleniyor.

Sevgili Geçmiş nerede çevrildi? Nerede geçiyor, Güneşli Bahçe nerede

GÜNEŞLİ BAHÇE NEREDE

Dizide Güneşli Bahçe olarak bahsedilen yer ise Urla'ya bağlı bir köy. Köyün ismi gerçekte Güneşli Bahçe değil, Kuşçular Köyü olarak geçiyor. Urla'da hafta sonları genelde kahvaltı için tercih edilen Kuşçular Köyü, diziyle birlikte şöhretini artırdı. Kuşçular Köyü'nü ziyaret eden kişi sayısı, dizinin yayınlanmaya başlamasından sonra dikkat çekici bir biçimde yükseldi. Urla'da Kuşçular Köyü'nün yanı sıra Uzunkuyu, Barbaros, Yağcılar, Demircili, Bademler ve Özbek köyleri de bulunuyor.