Ünlü oyuncu Şevket Çoruh, İzmir'de saldırıya uğradı! Bir oyunun sahnelenmesi için İzmir'e gelen Çoruh, Narlıdere'de bir restorana gitti. Caddede bir sürücünün sokak hayvanlarını ezecek şekilde aracını kullanmasına uyarıda bulunan Şevket Çoruh ve arkadaşı Murat Akkoyunlu'ya karşıdan tepki gördü. Sürücü ve arkadaşları, ikiliye saldırıda bulundu. Çevrede bulunan vatandaşlar, emniyet ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine ekipler gelerek kavgayı ayırdı.

ŞEVKET ÇORUH'A BIÇAKLI SALDIRI

Polis ekipleri soruşturmanın ardından 2 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişiler, Şevket Çoruh ve Murat Akkoyunlu'nun kendisine saldırdığı iddiasında bulundu. Polis, kavgaya karışan diğer kişileri arıyor.

Şevket Çoruh İzmir'de bıçaklı saldırıya uğradı

ŞEVKET ÇORUH: İZMİR'İN GÖBEĞİNDE DARP EDİLDİK

Ünlü oyuncu Şevket Çoruh, olayın ortaya çıkmasının ardından sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Çoruh, yaptığı açıklamada 20'ye yakın kişinin kendilerine bıçaklarla saldırdığını ve İzmir'in göbeğinde darp edildiklerini kaydetti. Şevket Çoruh'un hayranları, bu mesajın ardından geçmiş olsun dileklerinde bulunarak emniyet ekiplerinin saldırganları bir an önce yakalaması gerektiğini ifade etti.